Förenklad TS revision
TS Distribution är en förenklad upplagerevision framtagen för våra medlemstitlar i print, med en annonsintäkt under 23 prisbasbelopp.

Idén med TS är att opartiskt granska svenska medier och mediemarknaden. För den som revideras blir TS-märkningen ett kvalitetsmärke – ett bevis för att man lever upp till branschens krav.

TS Distribution reviderar endast postdistribuerade tidskriftsexemplar och sålda lösnummer.

Medlemspriset för revisionen är i år 2 650 kr (exkl. moms). Utöver att göra revisionen finns det möjlighet att presentera mediets annonsinfo i Mediafacts. 
 
Att publicera sina uppgifter på Mediafacts innebär en kostnad på 6 900 kr/år utöver själva revisionen,. Läs mer om Mediafacts nedan.

För frågor eller anmälan till TS-Distribution kan du kontakta Mia Dahl mia@sverigestidskrifter.se på Sveriges Tidskrifter eller jan.westerlund@kantar.com på Kantar Sifo. 
 
Mer om Mediafacts  
Mediafacts är en online-plattform med transparent, kontrollerad och aktuell fakta som bygger på data från Kantar och comscore för över 1 500 svenska print- och digitala medier. 
I Mediafacts hittar du uppgifter om:

• TS-upplaga/TS-distribution/RS-distribution
• räckvidd för valbara målgrupper för webb och print
• webbplatsstatistik
• utgivningsdagar
• aktuella annonspriser för digitala medier och print
• materialspecifikationer
Tjänsten används av Annonsörer och Mediebyråer dagligen – för att snabbt och enkelt göra sina medieval. Det blir en unik marknadsföringskanal för ert medie.

Publicering av information i Mediafacts kostar 6 900 kr/år och faktureras från Kantar Sifo. Fria uppdateringar ingår under året.
För frågor eller anmälan till Mediafacts kontakta jonathan.andersson@kantar.com på Kantar Sifo.

    Vill du bli medlem? Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

    Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev


    Lyssna på Publicistpodden

    Lyssna här