Förenklad TS revision
TS Distribution är en förenklad upplagerevision framtagen för våra medlemstitlar i print, med en annonsintäkt under 23 prisbasbelopp.

Idén med TS är att opartiskt granska svenska medier och mediemarknaden. För den som revideras blir TS-märkningen ett kvalitetsmärke – ett bevis för att man lever upp till branschens krav.

TS Distribution reviderar endast postdistribuerade tidskriftsexemplar och sålda lösnummer.

Medlemspriset för revisionen är i år 2 650 kr (exkl. moms). Utöver att göra revisionen finns det möjlighet att presentera mediets annonsinfo i Mediafacts. 
 
Att publicera sina uppgifter på Mediafacts innebär en kostnad på 6 900 kr/år utöver själva revisionen,. Läs mer om Mediafacts nedan.

För frågor eller anmälan till TS-Distribution kan du kontakta Mia Dahl mia@sverigestidskrifter.se på Sveriges Tidskrifter eller jan.westerlund@kantar.com på Kantar Sifo. 
 
Mer om Mediafacts  
Mediafacts är en online-plattform med transparent, kontrollerad och aktuell fakta som bygger på data från Kantar och comscore för över 1 500 svenska print- och digitala medier. 
I Mediafacts hittar du uppgifter om:

• TS-upplaga/TS-distribution/RS-distribution
• räckvidd för valbara målgrupper för webb och print
• webbplatsstatistik
• utgivningsdagar
• aktuella annonspriser för digitala medier och print
• materialspecifikationer
Tjänsten används av Annonsörer och Mediebyråer dagligen – för att snabbt och enkelt göra sina medieval. Det blir en unik marknadsföringskanal för ert medie.

Publicering av information i Mediafacts kostar 6 900 kr/år och faktureras från Kantar Sifo. Fria uppdateringar ingår under året.
För frågor eller anmälan till Mediafacts kontakta jonathan.andersson@kantar.com på Kantar Sifo.

  Vill du bli medlem? Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

  Samhällsbärande
  Bland tidskriftsbranschens över 4000 olika titlar ryms en mängd aktörer med en samhällsbärande roll, både som kulturbärare och som en stark del av den svenska demokratin.
  Fyra tidskrifter som gör skillnad

  Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

   Lyssna på Tidskriftspodden

   Lyssna här