fbpx

Årets Event

tidskriftspriset (kopia) 2

Tidskriftsprisets kategori Årets Event verkar för hög och bestående kvalitet och förnyelse av svenska tidskrifter. Priset tilldelas en tidskrift (redaktion, marknads- och/eller annonsavdelning) som under det gångna året (1 september 2018-31 augusti 2019) enskilt eller i samarbete visat på tidskriftsbranschens förmåga att förnya och förbättra sitt uppdrag. Årets Event ska ha genererat varumärkes- och/eller affärsnytta för sin tidskrift eller sitt förlag.

Årets Event belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Priset delas ut till en publikation som har ett utgivningsbevis/databasanmälan registrerad hos Patent- och registreringsverket (PRV) eller Myndigheten för press, radio och tv.

Juryn består av:

 • Maria Croon, vd Svensk Travsport, tidigare vd, lokaltidn. Mitt i (ordf)
 • Charlotte Thür, vd, IAB Sverige.
 • Niklas Birgetz, konsult Rättighetsbyrån, tidigare vd på Sponsrings & Eventsverige (SES)

Årets Event belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Så här lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå tidskrifter till Årets Event. Förslaget ska lämnas in med en motivering samt en kortfattad beskrivning utifrån juryns bedömningsgrunder:

 • idé
 • kreativitet & konceptuell lösning
 • utformning & genomförande
 • resultat

Juryn kommer att bland förslagen nominera minst fyra, av vilka en tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 6 november.

Fyll i formuläret och skicka sedan minst 6 uppsättningar av material/underlag som speglar eventet till Tidskriftspriset/Event, Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50 1 tr, 111 20 Stockholm. Det går även att mejla till mia@sverigestidskrifter.se

Ditt bidrag (inkl material/underlag) ska vara Sveriges Tidskrifter tillhanda SENAST torsdagen den 29 augusti kl 16.00.
Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum och tid.

Ett bidrag kan tävla i fler kategorier, givet att det uppfyller kriterierna för respektive kategori. Juryn förbehåller sig rätten att flytta ett bidrag från en kategori till en annan om så krävs.
 

Om en kategori skulle få färre än tio bidrag, kan juryn för kategorin bestämma att det inte går att utse nominerade och vinnare. Bidraget kan då eventuellt flyttas till en annan kategori om det uppfyller kriterierna för kategorin eller tas ut ur tävlingen.

TIDEN HAR GÅTT UT!

 

Vinnare av Årets Event 2018 var Elle Decoration Swedish Design Awards.

TIDEN HAR GÅTT UT!

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.