fbpx

Årets Event

tidskriftspriset (kopia) 2

Tidskriftsprisets kategori Årets Event verkar för hög och bestående kvalitet och förnyelse av svenska tidskrifter. Priset tilldelas en tidskrift (redaktion, marknads- och/eller annonsavdelning) som under det gångna året (1 september 2018-31 augusti 2019) enskilt eller i samarbete visat på tidskriftsbranschens förmåga att förnya och förbättra sitt uppdrag. Årets Event ska ha genererat varumärkes- och/eller affärsnytta för sin tidskrift eller sitt förlag.

Årets Event belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Priset delas ut till en publikation som har ett utgivningsbevis/databasanmälan registrerad hos Patent- och registreringsverket (PRV) eller Myndigheten för press, radio och tv.

Juryn består av:

 • Maria Croon, vd Svensk Travsport, tidigare vd, lokaltidn. Mitt i (ordf)
 • Charlotte Thür, vd, IAB Sverige.
 • Niklas Birgetz, konsult Rättighetsbyrån, tidigare vd på Sponsrings & Eventsverige (SES)

Årets Event belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Så här lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå tidskrifter till Årets Event. Förslaget ska lämnas in med en motivering samt en kortfattad beskrivning utifrån juryns bedömningsgrunder:

 • idé
 • kreativitet & konceptuell lösning
 • utformning & genomförande
 • resultat

Juryn kommer att bland förslagen nominera minst fyra, av vilka en tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 6 november.

Fyll i formuläret och skicka sedan minst 6 uppsättningar av material/underlag som speglar eventet till Tidskriftspriset/Event, Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50 1 tr, 111 20 Stockholm. Det går även att mejla till mia@sverigestidskrifter.se

Ditt bidrag (inkl material/underlag) ska vara Sveriges Tidskrifter tillhanda SENAST torsdagen den 29 augusti kl 16.00.
Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum och tid.

Ett bidrag kan tävla i fler kategorier, givet att det uppfyller kriterierna för respektive kategori. Juryn förbehåller sig rätten att flytta ett bidrag från en kategori till en annan om så krävs.
 

Om en kategori skulle få färre än tio bidrag, kan juryn för kategorin bestämma att det inte går att utse nominerade och vinnare. Bidraget kan då eventuellt flyttas till en annan kategori om det uppfyller kriterierna för kategorin eller tas ut ur tävlingen.

TIDEN HAR GÅTT UT!

 

Vinnare av Årets Event 2018 var Elle Decoration Swedish Design Awards.

TIDEN HAR GÅTT UT!

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.