fbpx

Årets Rising Star

 

Årets ​Rising Star är en ny kategori 2020. Tävlingen arrangeras i samarbete med FIPP, världsorganisationen för tidskriftsbranschen. Vi söker de bästa och mest begåvade unga talangerna i tidskriftsvärlden. Den vinnande kandidaten blir Sveriges representant i FIPPs Rising Star tävling. Finalen hålls på världscongressen i Estoril, Portugal i september 2021.

Priset ges till en ​person under 30 år som är verksam i vår bransch. Årets Rising Star ska ha utfört en märkbar prestation som gjort avtryck i tidskriftsbranschen, redaktionellt och/eller kommersiellt under perioden 1 september 2019 till 31 augusti  2020. Du kan jobba i en redaktionellt ledande roll, med försäljning, på marknadsavdelning, med affärsutveckling eller på techsidan. Du brinner för media i allmänhet och tidskriftsbranschen i synnerhet, och vill vara med och skapa förutsättningarna för morgondagens publicistik.

 • Kandidaten ska var under 30 år gammal den 31 juli 2021.

Priset delas ut till en person verksam vid publikationer som har ett utgivningsbevis hos PRV eller en databasanmälan hos Myndigheten för press, radio och tv.

Juryn består av:

 • Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter (ordf.) 
 • Lars Dahmén, HiGear transformation
 • Ulrika Hyllert, förbundsordförande Journalistförbundet

Så lämnar du ditt förslag:
Alla kan föreslå kandidater till Årets Rising Star. Du kan föreslå dig själv eller om du är chef, någon eller några av dina medarbetare.

Förslaget ska lämnas in med en motivering samt högst 3 arbetsunderlag för att styrka förslaget.
Juryn kommer att bland förslagen nominera minst fyra, av vilka en person tilldelas utmärkelsen på en prisutdelning den 12 november.

Ditt bidrag inkl material/underlag som beskriver din kandidat ska vara Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 111 20 Stockholm tillhanda SENAST t​isdagen den 1 september kl 16.00. Du kan även mejla materialet till info@sverigestidskrifter.se.

Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum och tid.

Ett bidrag kan tävla i fler kategorier, givet att det uppfyller kriterierna för respektive kategori. Juryn förbehåller sig rätten att flytta ett bidrag från en kategori till en annan om så krävs.

Om en kategori skulle få färre än tio bidrag, kan juryn för kategorin bestämma att det inte går att utse nominerade och vinnare. Bidraget kan då eventuellt flyttas till en annan kategori om det uppfyller kriterierna för kategorin eller tas ut ur tävlingen.

FÖRESLÅ BIDRAG!

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.