fbpx

Årets Omgörning

 

tidskriftspriset (kopia) 2


Årets Omgörning
premierar hög och bestående kvalitet och förnyelse av svenska tidskrifter.

Priset ges till en tidskrift som under det gångna året (1 september 2018-31 augusti 2019) genomfört den bästa omgörningen.

Priset ges till en tidskrift som:

 • Vidareutvecklat den redaktionella profilen och konceptet.
 • Utvecklat tidskriften som redaktionell produkt.
 • Har redaktionell struktur och där journalistiskt innehåll och grafisk form ska hålla hög kvalitet, är kreativt nyskapande och anpassad till målgruppen.

Juryn består av:
Ebba Bonde, visuell chef Svenska Dagbladet (ordf.)
Love Jacobsson, AD Intellecta Corporate
Lotta Ek, design director Dagens Nyheter
Åsa Holmström, journalist
Thomas Eriksson, publisher och ansvarig utgivare Metro

Vinnaren av Tidskriftspriset Årets Omgörning belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Priset delas ut till en publikation som har ett utgivningsbevis/databasanmälan registrerad hos Patent- och registreringsverket (PRV) eller Myndigheten för press, radio och tv.

Så lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå tidskrifter till Årets Omgörning. Förslaget ska lämnas in med en kort motivering samt att vi behöver minst 6 exemplar av tidskriften du föreslagit både före och efter omgörningen senast torsdagen den 29 augusti kl 16.00.

Tidskrifterna ska skickas eller budas till:
Tidskriftspriset/Årets Omgörning
Sveriges Tidskrifter
Vasagatan 50, 1 tr,
111 20 Stockholm.

Juryn kommer att bland de föreslagna tidskrifterna nominera minst fyra tidskrifter, av vilka en tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 6 november.

Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum och tid.

Ett bidrag kan tävla i fler kategorier, givet att det uppfyller kriterierna för respektive kategori. Juryn förbehåller sig rätten att flytta ett bidrag från en kategori till en annan om så krävs. 

Om en kategori skulle få färre än tio bidrag, kan juryn för kategorin bestämma att det inte går att utse nominerade och vinnare. Bidraget kan då eventuellt flyttas till en annan kategori om det uppfyller kriterierna för kategorin eller tas ut ur tävlingen.

FÖRESLÅ BIDRAG HÄR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidningen Hundsport vann priset på Tidskriftsgalan 2018.

FÖRESLÅ BIDRAG HÄR!

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.