fbpx

ÅRETS AFFÄRSUTVECKLING

Tidskriftspriset

Årets Affärsutveckling premierar aktörer som utvecklat nya sätt att skapa intäkter för sitt förlag eller tidskrift.

Priset kan exempelvis ges till en publikation/förlag som:

 • Utvecklat sätt att förpacka och ta betalt för journalistik på ett nytt sätt
 • Hittat nya intäktskällor utanför de traditionella
 • Skapat nya tjänster eller erbjudanden som gett nya affärer med målgruppen

Hänsyn tas till publikationens/förlagets aktuella resurser och målgrupp.
Vinnaren ska under det gångna året (1 september 2019-31 augusti 2020) utmärkt sig inom ovanstående kriterier.

Priset delas ut till en publikation/förlag som har ett utgivningsbevis/databasanmälan registrerad hos Patent- och registreringsverket (PRV) eller Myndigheten för press radio och tv.

Juryn består av:

Anna Careborg, Claes de Faire, Anders Malmsten

 • Anna Careborg, chefredaktör Svenska Dagbladet (ordförande)
 • Claes de Faire, chefredaktör Mitti
 • Anders Malmsten, mediekonsult

Så lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå kandidater till Årets Affärsutveckling. Förslaget ska lämnas in med en kort motivering samt några konkreta resultat som affärsutvecklingen resultaterat i. Ange vad behovet eller utmaningen bestod av, hur en lösning togs fram och vilken mätbar effekt den fick. Juryn kommer att bland de föreslagna bidragen nominera ett urval, av vilka ett tilldelas utmärkelsen på en prisutdelning den 12 november.

Formuläret ska vara ifyllt och eventuella bilagor inskickade till Sveriges Tidskrifter (info@sverigestidskrifter.se) SENAST tisdagen den 1 september kl 16.00.

OBS! Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum.

FÖRESLÅ BIDRAG

Ett bidrag kan tävla i fler kategorier, givet att det uppfyller kriterierna för respektive kategori. Juryn förbehåller sig rätten att flytta ett bidrag från en kategori till en annan om så krävs.

Om en kategori skulle få färre än tio bidrag, kan juryn för kategorin bestämma att det inte går att utse nominerade och vinnare. Bidraget kan då eventuellt flyttas till en annan kategori om det uppfyller kriterierna för kategorin eller tas ut ur tävlingen.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.