fbpx

Adviser Studio AB

Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.

Adviser Studio är ett ungt företag med stora ambitioner. Vi sysslar huvudsakligen med print- och digitalproduktion och i dagsläget producerar vi sju titlar. Vi har även en inhousebyrå som jobbar huvudsakligen med grafisk form, marknadsföring och sociala medier, ett redaktionellt team för content och ett team som jobbar med annonskoordinering i print och digitalt med över 70 produkter.
Kunder vi arbetar med är bl.a. LRF Media, Mediakraft, Motorbranschen, Svenska Brukshundklubben, CDON, Hemnet och Sveriges Tidskrifter.

Vill du veta mer om oss?
Ring Rasmus Ohlin på 072-402 41 42 eller skicka ett mejl till rasmus@adviserstudio.se
Besök www.adviserstudio.se

Adviser Studio AB
Rasmus Ohlin
Mobil: 072-402 41 42
rasmus@adviserstudio.se
http://www.adviserstudio.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Adviser Studio

  Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.