fbpx

Adviser Studio AB

Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.

Adviser Studio är ett ungt företag med stora ambitioner. Vi sysslar huvudsakligen med print- och digitalproduktion och i dagsläget producerar vi sju titlar. Vi har även en inhousebyrå som jobbar huvudsakligen med grafisk form, marknadsföring och sociala medier, ett redaktionellt team för content och ett team som jobbar med annonskoordinering i print och digitalt med över 70 produkter.
Kunder vi arbetar med är bl.a. LRF Media, Mediakraft, Motorbranschen, Svenska Brukshundklubben, CDON, Hemnet och Sveriges Tidskrifter.

Vill du veta mer om oss?
Ring Rasmus Ohlin på 072-402 41 42 eller skicka ett mejl till rasmus@adviserstudio.se
Besök www.adviserstudio.se

Adviser Studio AB
Rasmus Ohlin
Mobil: 072-402 41 42
rasmus@adviserstudio.se
http://www.adviserstudio.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.