fbpx

Stibo Complete AB

Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.
 

Tidskrifter och kataloger har alltid varit vår kärnkompetens och vi ser ökad efterfrågan på rådgivning inom papper och efterpresstjänster. Vi utvecklar ständigt våra tjänster för att kunna tillgodose alla dessa önskemål.

STIBO COMPLETE AB
Högmossevägen 7
SE-641 39 Katrineholm
Tfn.: 0150-75 000
Fax: 0150-549 74
lavm@stibo.com
stibocomplete.com

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Another Media Group

  Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.