fbpx

P1 Annons

P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler. Det innehåller allt stöd ett förlag eller ett säljbolag behöver för hantering av kunder, uppföljning, kommunikation, offerter, bokning, fakturering och statistik och är mycket användarvänligt.

Programmet ger en total överblick över bokat och outnyttjat annonsutrymme, försäljning per säljare och tidning samt placerade annonser. Självklart har P1 Annons stöd för ordrar via mediaförmedlare.

Vi har över tjugo års erfarenhet av integration med andra system som t ex ekonomi- , produktions- och materialhanteringssystem. Exempel på några av de integrationer vi erbjuder idag är: Cargo, Pica Point, FortNox, Hogia, Visma Controll, Visma Business, MS Dynamics Nav, Intrum fakturatjänst, InExchange. Listan är lång, så kontakt oss om du vill veta mer.

Kontakta oss för en demonstration!
P1 Annons

P1 Annons
PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.