fbpx

P1 Annons

P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler. Det innehåller allt stöd ett förlag eller ett säljbolag behöver för hantering av kunder, uppföljning, kommunikation, offerter, bokning, fakturering och statistik och är mycket användarvänligt.

Programmet ger en total överblick över bokat och outnyttjat annonsutrymme, försäljning per säljare och tidning samt placerade annonser. Självklart har P1 Annons stöd för ordrar via mediaförmedlare.

Vi har över tjugo års erfarenhet av integration med andra system som t ex ekonomi- , produktions- och materialhanteringssystem. Exempel på några av de integrationer vi erbjuder idag är: Cargo, Pica Point, FortNox, Hogia, Visma Controll, Visma Business, MS Dynamics Nav, Intrum fakturatjänst, InExchange. Listan är lång, så kontakt oss om du vill veta mer.

Kontakta oss för en demonstration!
P1 Annons

P1 Annons
PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.