P1 Annons

P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler. Det innehåller allt stöd ett förlag eller ett säljbolag behöver för hantering av kunder, uppföljning, kommunikation, offerter, bokning, fakturering och statistik och är mycket användarvänligt.

Programmet ger en total överblick över bokat och outnyttjat annonsutrymme, försäljning per säljare och tidning samt placerade annonser. Självklart har P1 Annons stöd för ordrar via mediaförmedlare.

Vi har över tjugo års erfarenhet av integration med andra system som t ex ekonomi- , produktions- och materialhanteringssystem. Exempel på några av de integrationer vi erbjuder idag är: Cargo, Pica Point, FortNox, Hogia, Visma Controll, Visma Business, MS Dynamics Nav, Intrum fakturatjänst, InExchange. Listan är lång, så kontakt oss om du vill veta mer.

Kontakta oss för en demonstration!
P1 Annons

P1 Annons
PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.