fbpx

P1 Annons

P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler. Det innehåller allt stöd ett förlag eller ett säljbolag behöver för hantering av kunder, uppföljning, kommunikation, offerter, bokning, fakturering och statistik och är mycket användarvänligt.

Programmet ger en total överblick över bokat och outnyttjat annonsutrymme, försäljning per säljare och tidning samt placerade annonser. Självklart har P1 Annons stöd för ordrar via mediaförmedlare.

Vi har över tjugo års erfarenhet av integration med andra system som t ex ekonomi- , produktions- och materialhanteringssystem. Exempel på några av de integrationer vi erbjuder idag är: Cargo, Pica Point, FortNox, Hogia, Visma Controll, Visma Business, MS Dynamics Nav, Intrum fakturatjänst, InExchange. Listan är lång, så kontakt oss om du vill veta mer.

Kontakta oss för en demonstration!
P1 Annons

P1 Annons
PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.