PositionEtt

PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik. Vi har under många år samlat på oss en unik kunskap om hur man på bästa sätt utvecklar effektiva och användarvänliga databassystem. Idag har vårt arbete att skräddarsy dataprogram genererat ett antal leveransklara IT-produkter och branschsystem.
 

P1 Prenumeration är ett komplett system för egen hantering av prenumeranter, prenumerationer, all tillhörande fakturering och ekonomi. Systemet hanterar obegränsat antal förlag och tidskrifter. En prenumerant förekommer bara en gång i systemet men kan prenumerera på flera olika tidskrifter. Systemet skapar avier/fakturor med OCR. Läs enkelt in betalningsfiler som laddar ner från banken så erhåller prenumeranter sina tidskrifts-nummer.

Det går även att koppla på en PrenWebb. Där kan man antingen ha inloggning för att som prenumerant kunna uppdatera sina kontaktuppgifter, teckna nya prenumerationer eller avsluta. Det går också att koppla på webbformulär utan inloggning där nya prenumeranter kan teckna nya prenumerationer. Om ni vill att era kunder skall kunna betala med kort på webben så har vi även lösning för det.

P1 Prenumeration är ett system som verkligen fungerar! Vi ha många nöjda kunder och visar gärna hur ni i egen regi kan arbeta med era prenumeranter på ett modernt och effektivt sätt.

P1 Prenumeration

annonsör PositionEtt

PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  PositionEtt

  PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.