PositionEtt

PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik. Vi har under många år samlat på oss en unik kunskap om hur man på bästa sätt utvecklar effektiva och användarvänliga databassystem. Idag har vårt arbete att skräddarsy dataprogram genererat ett antal leveransklara IT-produkter och branschsystem.
 

P1 Prenumeration är ett komplett system för egen hantering av prenumeranter, prenumerationer, all tillhörande fakturering och ekonomi. Systemet hanterar obegränsat antal förlag och tidskrifter. En prenumerant förekommer bara en gång i systemet men kan prenumerera på flera olika tidskrifter. Systemet skapar avier/fakturor med OCR. Läs enkelt in betalningsfiler som laddar ner från banken så erhåller prenumeranter sina tidskrifts-nummer.

Det går även att koppla på en PrenWebb. Där kan man antingen ha inloggning för att som prenumerant kunna uppdatera sina kontaktuppgifter, teckna nya prenumerationer eller avsluta. Det går också att koppla på webbformulär utan inloggning där nya prenumeranter kan teckna nya prenumerationer. Om ni vill att era kunder skall kunna betala med kort på webben så har vi även lösning för det.

P1 Prenumeration är ett system som verkligen fungerar! Vi ha många nöjda kunder och visar gärna hur ni i egen regi kan arbeta med era prenumeranter på ett modernt och effektivt sätt.

P1 Prenumeration

annonsör PositionEtt

PositionEtt
Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.