fbpx

P1 Prenumeration

PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag. Det är ett mycket kompetent system för hantering av prenumeranter, prenumerationer, all tillhörande fakturering och ekonomi. Ni väljer själva om ni vill sköta all hantering och kundtjänst, låta oss ta hand om allt eller att vi delar upp arbetet mellan oss.
 
Via webben kan nya kunder teckna prenumerationer och betala med kort eller faktura. Befintliga prenumeranter kan logga in och se sina fakturor, uppdatera sina kontaktuppgifter, hantera sina prenumerationer eller teckna nya.
Genom att ni har åtkomst till ert eget prenumerationssystem så får ni full tillgång till all er prenumerant-data och kan ta ut egna rapporter, ni kan även söka på datat efter eget huvud utan att använda rapporterna för att t ex planera kampanjer. Ni kan hjälpa kunder som t ex vill ändra sin adress eller få en faktura mailad som de inte har kvar. Ni kan även exportera ut data till Excel om ni vill.

I grund och botten är vi en IT-byrå och kan därför bistå er att integrera P1 Prenumeration mot era digitala leveranser som inloggning på hemsidan, tillgång till PDF-tidning eller läsa via en tidningsapp.
Det innebär att rätt prenumeranter kan logga in och läsa den digitalt utan någon handpåläggning från er.
 
Kontakta oss för en demonstration!
P1 Prenumeration

P1 Prenumeration
PositionEtt

Fredrik Isaksson eller Anders Stafverfeldt
Vasagatan 52
111 20 Stockholm
Tel: 08-545 870 50
fredrik@positionett.se
http://www.positionett.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.