fbpx

Mediakraft

Mediakraft är det mest anlitade säljbolaget bland Sveriges Tidskrifters medlemmar och ledande inom uppdragsförsäljning av annons- och marknadsföringsytor i redaktionella medier. Vi finns för er som vill ha ut mesta möjliga intäkt från era mediesatsningar oavsett om de är tryckta, digitala eller event.
 

Vi tar ansvar för alla delar i försäljningen, från marknadskartläggning till fakturering. Som en del av det engagerar vi oss i utvecklingen av nya annonsprodukter och optimering av befintliga. Vi kan media och kommunikation och hjälper dig när du behöver råd om åtgärder som kan öka finansieringen utan att inkräkta på den redaktionella integriteten. Vi verkar för mesta möjliga intäkter från era mediesatsningar, oavsett om de kommer från traditionella printannonser, digitala annonser, platsannonser, content marketing, sponsor- och partnerpaket eller monterytor.

De medier vi arbetar för uppskattar naturligtvis höga intäkter från försäljning men det är även viktigt för dem att hanteringen och administrationen är både smidig och friktionsfri. Mediakraft har väl utvecklade kvalitetssäkrade rutiner och stödsystem för samtliga delar i processen.

Grundläggande för de affärer vi skapar är att de är långsiktiga och lönsamma för både medieägare och medieköpare. Mediakrafts affärsmodell är baserad på ett helhetsansvar där vi står för försäljning, uppföljning och en pålitlig kundvård. Att välja Mediakraft för sin annonsförsäljning borgar för framgång, trygghet och stabilitet. Hör av dig så berättar vi hur kan förbättra annonsförsäljningen i dina medier!

Sagt om Mediakraft:

”Mediakrafts kompetens och trygghet har varit perfekt för oss.”
– Ulf Stolt, Chefredaktör & ansvarig utgivare för Situation Sthlm

”Vi har samarbetat med Mediakraft under många år och de har hjälpt till att lyfta annonsintäkterna avsevärt!”
– Jenny Persson, Chefredaktör & ansvarig utgivare för MäklarVärlden och Aktuell Säkerhet

”Mediakraft är mycket professionella och proaktiva, och har varit avgörande i arbetet med att stärka tidskriften Advokatens annonsintäkter.”
– Tom Knutson, Chefredaktör Advokaten

”Tillsammans med Mediakraft och vår säljare Andrea Åhslund har vi utvecklat vårt mycket uppskattade veckonyhetsbrev Skolledare.FREDAG. Succén bygger på starkt samarbete, tät kommunikation och snabba puckar, vilket även resulterat i en bra affär för oss.”
– Kerstin Weyler, Chefredaktör Skolledaren

Mediakraft
Mediakraft
Österlånggatan 43
111 31 Stockholm
Tel: 08-23 45 30
http://www.mediakraft.se

 
Kontakt:
Pierre Hultman
pierre.hultman@mediakraft.se
0708-99 97 99

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.