fbpx

Another Media Group

Another Media Group

Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.

Another Media Group är mediekoncernen som tillsammans med medarbetare, kunder och samarbetspartners hjälper mediebranschen att transformeras, utvecklas och innoveras för att stå stark idag och imorgon.

Bolag inom koncernen

Inom koncernen finns utöver Another Media Group, fyra starka bolag, alla med varsitt expertisområde:

Roy – Awesome stories create great content. We believe in communication that brings true value.

Vi hjälper företag och organisationer att skapa relevant, engagerande kommunikation som bygger långsiktiga relationer. Vi hjälper er att hitta rätt tonalitet och paketerar det så att budskapen når ända fram.

www.roycontent.se

a_delivery – Simplifying adtech and campaign management.

Det ska vara enkelt för dig att lyckas med din annonsering. Därför finns vi, experter på adtech och campaign management som ser till att din annonsering fungerar smidigt. Både för dig som annonsör och publicist.

www.adelivery.se

Adviser Sales – Vi skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik.

Vi är experter på annonsförsäljning. Vi utvecklar och optimerar affären för medieägare med fokus på annonsförsäljning, partnerskap och digitala medier. Vi skapar skräddarsydda lösningar så att redaktioner och mediehus kan fokusera på sitt innehåll, samtidigt som vi tillsammans utvecklar den kommersiella affären.

www.adviser.se

Engage Agency – Content that converts.

Contentbyrå i Malmö med fokus på att förbättra ert resultat. Er förlängda marknadsavdelning inom contentproduktion, contentstrategi och SEO.

www.engageagency.se

Vill du veta mer om oss?
Ring vår vd Rasmus Thomsen på 0708-551 513 eller skicka ett mejl till rasmus@anothermedia.se.
Kolla gärna in våra case:
www.anothermedia.se
Lär känna oss på Instagram

Another Media Group
Rasmus Thomsen
Mobil: 0708-551 513
rasmus@anothermedia.se
http://www.anothermedia.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.