Ny ordförande vill stärka relationen med Google och Meta

Publicistpodden 2023 26 april
Ny ordförande vill stärka relationen med Google och Meta
Vad står på agendan för Sveriges Tidskrifters nye ordförande? Vilken nytta kan en framgångsrik motormässa spela för mediebranschen? Och kan en hundra år gammal annonsguide innehålla några tips?

I det 147:e avsnittet av Publicistpodden intervjuar programledare Jonas Nordling Sveriges Tidskrifters nyvalde ordförande James Savage för att höra närmare om vad som står på hans to do-list.

Jonas Nordling ringer också upp Daniel Lindstedt, eventansvarig på förlaget Albinsson och Sjöberg, för att prata om evenemang i allmänhet och påskens succé i synnerhet.

Avslutningsvis får vi också ett alternativt boktips i form av Otto Witts ”Ett nytt annonssystem” från 1917. Vem var han, och vad hade han för tankar om en framgångsrik annonsprodukt?

God lyssning!

Om podden

Publicistpodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden och de hetaste branschfrågorna. Podden riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort.

Kontakta Jonas Nordling på bojonasnordling@gmail.com vid frågor om det aktuella avsnittet.

Till arkivet
Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här