Därför är Viaplays ägare ynkliga

Publicistpodden 2024 17 maj
Därför är Viaplays ägare ynkliga
Är PS-utredningen bu eller bä? Är TV4s SD-granskning kanon eller kalkon? Är Anders Jenssen ett offer? Det är sånt vi snackar om i nya avsnittet av Publicistpodden.

I det 170:e avsnittet av Publicistpodden samlar programledare Jonas Nordling åter sin panelduo Linnea Kihlström, chefredaktör på Dagens Media, och James Savage, publisher på The Local och ordförande för Sveriges tidskrifter.

Nu får de äntligen sätta tänderna i Göran Hägglunds färdiga utredning om Public Service och kan sluta spekulera. Självklart vänder och vrider panelen även på Kalla Faktas granskning inifrån SDs trollfabrik.

Dessutom diskuteras:

  • Det alltjämt dröjande mediestödet
  • Viaplays stämma
  • Amerikanska mediers konvertering med hjälp av braskande bensinrubriker
  • Samt förstås att spinoffen på The Office kommer utspela sig på en lokaltidning och vad det säger om läget för vår bransch.

Om podden

Publicistpodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden och de hetaste branschfrågorna. Podden riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort.

Publicistpodden görs av Jonas Nordling på uppdrag av Sveriges Tidskrifter, ansvarig utgivare är Kerstin Neld. Kontakta Jonas Nordling på bojonasnordling@gmail.com vid frågor om det aktuella avsnittet.

Till arkivet
GUIDE: Så preppar du tidningen för kris och krig
Hur vet man om det är kris, vilka lagar gäller och vad ska du och din kollegor göra för att förbereda verksamheten? Ta hjälp av vår nya guide där du får råd av experter samt får reda på hur Polistidningen och Läkartidningen agerar.
Läs hela guiden.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här