Branschen visar sin solidaritet

Publicistpodden 2022 16 mars
Branschen visar sin solidaritet
Kriget i Ukraina präglar förstås även detta avsnitt av Publicistpodden. Men bjuder även på en insiderrapport från DI Media Summit.

I det 120:e avsnittet av Publicistpodden gästas programledare Jonas Nordling av Helle Klein, vd och chefredaktör Dagens Arbete samt ordförande för Sveriges tidskrifter, och Thomas Mattsson, senior advisor vid Bonnier News.

Händelserna i Ukraina står naturligtvis i centrum, och då specifikt medieperspektiven. Och dessa är många, allt ifrån blockering och censur, dödade och skadade journalister till alla de insatser som nu vidtas av svenska medier för att stötta de ukrainska kollegerna.

Utöver detta rapporterar Thomas Mattsson från insidan av DI Media Summit, där den svenska mediegräddan deltog häromdagen.

Dessutom berörs de senaste siffrorna från Orvesto, och Dagens Arbetes ambitiösa poddsatsning på gräv.

Om podden 

Publicistpodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden och de hetaste branschfrågorna. Podden riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort.

Kontakta Jonas Nordling på jn@da.se vid frågor om det aktuella avsnittet.

Till arkivet
Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här