fbpx

Tre spännande nyheter i tidskriftshyllan

Onsdag 23 november 2016

Senaste tiden har den svenska tidskriftshyllan fått flera nya spännande tillskott. Populär Arkeologi, Elle Travel och The Good Life är tre urtjusiga exempel.

Livsstilsmagasin som produceras av byrån Z Content, med Aftonbladet som uppdragsgivare. Kommer ges ut åtta gånger under 2017.

Språktidningens grundare Patrik Hadenius nya titel kommer ges ut fyra nummer per år. Lösnummer kostar 79 kronor och en helårsprenumeration 298 kronor. Upplagan startar på 5 000 ex med målet att nå 10 000 ex på sikt, skriver Medievärlden.

Specialtidningen Elle Travel är ett one-shot på 100 sidor som kostar 59 kronor. Innehållet består av ”nya resetrender, hemliga drömresmål, världens coolaste hotell och modeproffsens bästa storstadsadresser”. Temat för numret är Paris.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.