fbpx

Tidskriftspodden: Vinnaravsnittet

Fredag 13 november 2020

Nya Tidskriftspodden

Allt om Tidskriftsdagen och alla vinnarna av Tidskriftspriset. Men också diskussioner om organisationspressens grävresurser, presidentvalet, poddintäkter, chefsbyten för branschens organisationer och vd-nätverk som nygammal intäkt för medierna och mycket mer.

Ur innehållet: 

✅  Vilka trender tar vi med oss från Tidskriftsdagen utdelningen av Tidskriftspriset?

✅  Vad säger innehållet från dagen om branschens utveckling?

✅  Vi går igenom alla vinnarna och hur det livesända digitala eventet fungerade.

✅  Mediepolitiska reflektioner efter intervjuerna med PostNords vd och kulturministern under gårdagen.

✅  Det är award season i mediebranschen.

✅  Presidentvalet – en omslagsfest och tradition att värna, speciellt för de amerikanska magasinen

✅  Poddar är i ropet och vi diskuterar hur de kan bli en del av det pressetiska systemet.

✅  Det fortsätter röra på sig bland mediebranschens toppnamn. Thomas Mattssons berättar om hans nya roll som tf. vd på TU

✅  Flera branschorganisationer har tomma chefsstolar i nuläget – hur svårt är det egentligen att samarbeta inom mediebranschen?

✅  Hur mycket skulle Thomas Mattssons chefsnätverk vara värt? Camilla Björkman har svaret – Breakit har precis lanserat ett eget vd-nätverk.

Om podden
Tidskriftspodden finns på alla större plattformar och produceras av Sveriges Tidskrifter. Camilla Björkman, Helle Klein och Thomas Mattsson diskuterar aktuella frågor och händelser i mediebranschen. Fredrik Wass programleder. Gabriella Lahti klipper.

Frågor eller synpunkter? Kontakta Fredrik Wass.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.