fbpx

Tidskriftspodden: Att leda och vara chef under coronakrisen

Torsdag 4 juni 2020

Tidskriftspodden - Att vara chef i coronatider, omslag

Tidskriftspodden gör ett specialavsnitt  där vi väljer att publicera vårt livesända seminarium om att vara chef i coronatider då det var mycket uppskattat och fick höga betyg i vår utvärdering. Du kan även se själva livesändningen som videoklipp i efterhand. 

Vi befinner oss alla i tuffa tider med en stor osäkerhet inför framtiden. Ingen vet när situationen kommer att återgå till något som kan kallas normalt. Som chef får du mycket nytt att hantera vid sidan av det löpande arbetet, som behöver fungera oavsett allting annat. Hur mår egentligen cheferna i dessa tider? Vi bjöd in till ett samtal om att leda i kris och vilka erfarenheter som finns på området att dra nytta av.

De som deltar i samtalet är:

 • Susanna Lundell chefredaktör på Kommunalarbetaren
 • Lars Grafström, kommersiell direktör på Alma Talent
 • Jonas Mosskin, organisationspyskolog
 • Helle Klein, chefredaktör på Dagens Arbete och ordförande i Sveriges Tidskrifter, leder samtalet.

Lyssna på Tidskriftspodden

Tidskriftspodden går att lyssna på där poddar finns och direkt här ovanför. Lyssna via Apples Podcaster, Spotify eller valfri annan podd-app. Enklast är att söka efter ”Tidskriftspodden” i din podd-app.

Om Tidskriftspodden

Tidskriftspodden är en intervjupodcast som erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en initierad inblick i olika branschfrågor och personliga erfarenheter från gästerna.

–  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du löpande omvärldsbevakning samt koll på nya avsnitt av podden.

— Följ gärna Sveriges Tidskrifter på Facebook.

– Tyck till om podden! Maila fredrik.wass@sverigestidskrifter.se.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.