fbpx

Tidskriftspodden #16 – Jonas Terning

Torsdag 12 januari 2017

jonas-terning-omslag-tidskriftspoddean-alt3

I avsnitt 16 av Tidskriftspodden gästar Cafés chefredaktör Jonas Terning. På kort tid har han lyckats vända minus till plus – men hur?

Jonas Terning, som har arbetat på Café sedan 2010, tog över som chefredaktör på det anrika livsstilsmagasinet 2015. Han menade då att tidningen och varumärket Café står starka. Utmaningen, mot bakgrund av den kraftiga strukturomvandlingen som tidningsbranschen går igenom, var att addera fler starka kanaler. Hur har det gått? Hör Jonas berätta om den delvis smärtsamma strukturomvandlingen på tidningen, lyckade Fördomspodden och ett digitalt nytänk. Jonas Terning berättar även i Tidskriftspodden om hur Café tillsammans med Aller media utvecklat varumärkets nyttiga kringverksamheter.

– Kringverksamheter som exempelvis butiksevent är inget nytt i sig, det har Café gjort i många år. Förändringen ligger i att vi börjat jobba hårdare med att producera innehåll kring våra event, och det har gett väldigt bra utslag. erik-niva-omslag-cafe

Om Tidskriftspodden

Tidskriftspodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en snabb och initierad inblick i de hetaste branschfrågorna.

— Gilla Sveriges Tidskrifter på Facebook om du vill du veta mer om oss och få koll på kommande avsnitt.

Tidigare avsnitt

#1: Kerstin Neld. #2: Olle Aronsson. #3: Susanna Lundell. #4: Irena Pozar. #5: Helle Klein och Karin Lennmor. #6: Patrik Hadenius.#7: Daniel Poohl. #8: Pamela Andersson. #9 Fredrik Wass. #10 Terese Allert. #11. Robert Brännström. #12 Mattias Göransson. #13 Melanie Deziel. #14 Sofia Wadensjö Karén. #15 Amelia Adamo.

 

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.