fbpx

Tidskriftspodden #14 – Sofia Wadensjö Karén

Torsdag 24 november 2016

Sofia Wadensjö Karén. Foto: Pressbild/Thron Ullberg

Sofia Wadensjö Karén gick 2011 från en roll som featurechef på Aftonbladet, till att bli vd och ansvarig utgivare för Vi Media och chefredaktör för Tidningen Vi. Hon kom till en verksamhet som i flera år lidit av stora förluster. Hennes uppdrag var att inom tre år vända den negativa trenden. Redan 2012 var målet nått. Sedan dess går kundtidningsverksamheten  som tåget, kringeventen lockar tusentals besökare och den samlade verksamhetens överskott räknas i miljoner. Hur lyckades hon med allt det här?

Tidskriftspodden finns att ladda ner via iTunes eller valfri podd-app. tidningen-vi-omslag-2013-04-720
Enklast är att söka efter ”Tidskriftspodden” i din pod-app och ladda ner till din smartphone.

Om du vill lyssna på tidigare avsnitt direkt i datorn klickar du här.

Om Tidskriftspodden

Tidskriftspodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en snabb och initierad inblick i de hetaste branschfrågorna.

— Gilla Sveriges Tidskrifter på Facebook om du vill du veta mer om oss och få koll på kommande avsnitt.

Tidigare avsnitt

#1: Kerstin Neld. #2: Olle Aronsson. #3: Susanna Lundell. #4: Irena Pozar. #5: Helle Klein och Karin Lennmor. #6: Patrik Hadenius. #7: Daniel Poohl. #8: Pamela Andersson. #9 Fredrik Wass. #10 Terese Allert. #11. Robert Brännström. #12 Mattias Göransson. 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Medievekst