fbpx

Tidskrifterna som får redaktionsstöd

Måndag 14 december 2020

Nu står det klart vilka som får ta del av det nya redaktionsstödet som kommit till som en insats relaterade till den pågående pandemin.

Dagens Media har publicerat hela listan med de medier som fått redaktionsstöd beviljat i olika omfattning. På listan återfinns ett antal tidskriftsaktörer samtidigt som andra (bland annat Nöjesguiden) uttryckt en viss kritik mot en otydlighet i hur reglerna tillämpats.

Några aktörer från tidskriftsbranschen som fått redaktionsstöd är bland andra Breakit, Dagens Samhälle, Fokus, Ny Teknik, ATL och QX.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Another Media Group

  Vi är en företagsgrupp med en gemensam vision att hjälpa mediebranschen att transformeras, utvecklas och innoveras för att stå stark idag och imorgon.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.