fbpx

Se sändningen: Så skapade ESMG läsarintäkter på 30 miljoner

Fredag 11 september 2020

Vi startade höstens digifrukostar med en serie case från vår rapport “Trendanalys: digitala läsarintäkter”. Hannes Andersson, vd på Everysport media group, som bland annat driver Svenska Fans berättade om hur de gjort för att på årsbasis bygga en läsarintäkt på hela 30 miljoner kronor

Everysport media group är en mediekoncern med affärsområden inom exempelvis gaming, IT och media. ESMG Media producerar nyhetsmaterial inom sport och driver sportmedier såsom SvenskaFans, FotbollDirekt, HockeySverige och EliteProspects.

Se hela livesändningen i efterhand. –>>
(för att se klippet behöver du registrera dig med namn och mailadress).

Ladda ner Hannes Anderssons presentation som pdf-fil. –>>

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Adviser Studio

  Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.