fbpx

Se sändningen: Så skapade ESMG läsarintäkter på 30 miljoner

Fredag 11 september 2020

Vi startade höstens digifrukostar med en serie case från vår rapport “Trendanalys: digitala läsarintäkter”. Hannes Andersson, vd på Everysport media group, som bland annat driver Svenska Fans berättade om hur de gjort för att på årsbasis bygga en läsarintäkt på hela 30 miljoner kronor

Everysport media group är en mediekoncern med affärsområden inom exempelvis gaming, IT och media. ESMG Media producerar nyhetsmaterial inom sport och driver sportmedier såsom SvenskaFans, FotbollDirekt, HockeySverige och EliteProspects.

Se hela livesändningen i efterhand. –>>
(för att se klippet behöver du registrera dig med namn och mailadress).

Ladda ner Hannes Anderssons presentation som pdf-fil. –>>

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.