fbpx

Se sändningen: Så kan du vässa den digitala prenumerationsaffären – steg 2

Onsdag 24 februari 2021

Sveriges Tidskrifter har låtit göra Nyckeltalsrapporten 2020 – Benchmark för digitala läsarintäkter, som var utgångspunkten för en livesänd digifrukost den 24 februari. Rapporten bygger på uppgifter från de svenska tidskriftsförlagen och på en digifrukost den 8 december presenterade  vi grunderna i rapporten. Här är steg 2.

Digifrukosten riktar sig främst till dig som har kommit en bit med digitaliseringsarbetet och som har grundläggande kunskaper kring olika nyckeltal.

Frukostseminarium digitala läsarintäkter

Se sändningen i efterhand ->>

Det här presenteras under sändningen:

 • resonemang kring nivåerna för de mest centrala nyckeltalen
 • hur man jobbar med dem
 • vad ett datadrivet arbetssätt konkret betyder

Författarna till rapporten Fredrik Agrén och Lars Dahmén deltar. Dessutom får du lyssna till Jonas Åström grundare av Recuro samt Hannes Andersson, vd  Everysport Media Group. Modererar gör Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.
Önskar du ta del av Lars Dahméns,  Jonas Åströms presentationer och/eller Nyckeltalsrapporten 2020  är du välkommen att mejla mia@sverigestidskrifter.se. 

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Medievekst

  Håll koll på dina prenumeranter med ett effektivt system utformat för pappers- och digital integration.

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.