fbpx

Se sändningen: Så får vi distansarbetet att fungera

Fredag 17 april 2020

Digifrukost distansarbete

Just nu arbetar majoriteten av våra medlemstitlar på distans. För några är det helt nytt medan andra har distansarbetat en hel del före coronautbrottet. Vi bjöd in två chefredaktörer som är vana att leda redaktionellt arbete på distans till vår livesända digifrukost. (Foto ovan: Helle Klein)

SE SÄNDNINGEN I EFTERHAND –>>

Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson och Susanna Skarrie chefredaktör på Hem & Hyra, deltog för att dela med sig av erfarenheter och insikter.

Du får reda på hur Ny Teknik och Hem & Hyra lägger upp distansarbetet på vecko- respektive daglig basis samt vilka metoder, verktyg, utmaningar och styrkor de identifierat i att jobba med en utspridd redaktion.

Moderator var Fredrik Wass från Sveriges Tidskrifter.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.