fbpx

Se sändningen: Så får vi distansarbetet att fungera

Fredag 17 april 2020

Digifrukost distansarbete

Just nu arbetar majoriteten av våra medlemstitlar på distans. För några är det helt nytt medan andra har distansarbetat en hel del före coronautbrottet. Vi bjöd in två chefredaktörer som är vana att leda redaktionellt arbete på distans till vår livesända digifrukost. (Foto ovan: Helle Klein)

SE SÄNDNINGEN I EFTERHAND –>>

Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson och Susanna Skarrie chefredaktör på Hem & Hyra, deltog för att dela med sig av erfarenheter och insikter.

Du får reda på hur Ny Teknik och Hem & Hyra lägger upp distansarbetet på vecko- respektive daglig basis samt vilka metoder, verktyg, utmaningar och styrkor de identifierat i att jobba med en utspridd redaktion.

Moderator var Fredrik Wass från Sveriges Tidskrifter.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.