Se sändningen: Organisationspressfrukost

AktuelltLivesändning 25 mars
Se sändningen: Organisationspressfrukost
Årets Organisationspressfrukost gästades av Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski. Lyssna på samtalet mellan honom och Unn Edberg, publisher på Vi media. Peter berättar om DN:s strategier och lärdomar – och svarar på frågan om vad organisationspressen kan göra för att dess journalistik ska nå längre än den egna läsekretsen

Årets Organisationspressfrukost gästades av Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski. Lyssna på samtalet mellan honom och Unn Edberg, publisher på Vi media. Peter berättar om DN:s strategier och lärdomar – och svarar på frågan om vad organisationspressen kan göra för att dess journalistik ska nå längre än den egna läsekretsen.

Deltog gjorde även Hilda Zollitsch, chefredaktör Tandläkartidningen och Sousie Saboh, försäljningschef Mediakraft. De berättar om satsningen på en nativebilaga mitt i pandemin.
Avslutade gjorde James Savage, chefredaktör The local, som berättar om framgången med medlemsintäkter.

Modererar gör Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Se sändningen i efterhand. >>

Ladda ner presentationerna i pdf-format:
Hilda Zollitsch och Sousie Saboh, Tandläkartidningen.
James Savage, The Local.

Här kan ni ladda ner Sveriges Tidskrifters riktlinjer för native advertising.

  Vill du bli medlem? Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

  Stor guide: 25 steg till ett vassare nyhetsbrev
  Har du redan ett nyhetsbrev är det sannolikt dags för ett omtag nu. Senaste året har många tidskrifter fått byta nyhetsbrevsleverantör för att inte bryta mot GDPR. Nu är hög tid att sätta dig in i lagstiftningen som rör personuppgifter och vässa ditt e-postutskick.
  Läs guiden och se hur fyra tidskrifter jobbar med sina nyhetsbrev.
  Samhällsbärande
  Bland tidskriftsbranschens över 4000 olika titlar ryms en mängd aktörer med en samhällsbärande roll, både som kulturbärare och som en stark del av den svenska demokratin.
  Fyra tidskrifter som gör skillnad

  Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

   Lyssna på Tidskriftspodden

   Lyssna här