fbpx

Se sändningen: Organisationspressfrukost

Torsdag 25 mars 2021

Årets Organisationspressfrukost gästades av Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski. Lyssna på samtalet mellan honom och Unn Edberg, publisher på Vi media. Peter berättar om DN:s strategier och lärdomar – och svarar på frågan om vad organisationspressen kan göra för att dess journalistik ska nå längre än den egna läsekretsen.

Deltog gjorde även Hilda Zollitsch, chefredaktör Tandläkartidningen och Sousie Saboh, försäljningschef Mediakraft. De berättar om satsningen på en nativebilaga mitt i pandemin.
Avslutade gjorde James Savage, chefredaktör The local, som berättar om framgången med medlemsintäkter.

Modererar gör Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Se sändningen i efterhand. >>

Ladda ner presentationerna i pdf-format:
Hilda Zollitsch och Sousie Saboh, Tandläkartidningen.
James Savage, The Local.

Här kan ni ladda ner Sveriges Tidskrifters riktlinjer för native advertising.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.