fbpx

Så tyckte besökarna om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan

Fredag 18 november 2016

Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan var tillbaka på Cirkus i år, något som besökarna verkar ha uppskattat, tillsammans med ett gäng bra talare och en lyckad galakväll. När vi går igenom årets utvärdering av dagen och kvällen är det svårt att inte bli stolt. Siffrorna visar att besökarna både på dagen och kvällen gett fina betyg.

Så tyckte besökarna om Tidskriftsdagen

Några av de talare som fick mest beröm var Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski, den amerikanska branded content-specialisten Melanie Deziel och Hembakats chefredaktör Eva Nordlinder.

Andreas Ekströms sätt att leda dagen fick toppbetyg och även hans sidekicks Irena Pozar och Helle Klein gick hem hos publiken.

Hela 94 procent har sagt att de gärna besöker Tidskriftsdagen igen nästa år.

Så tyckte besökarna om Tidskriftsgalan

Att arrangera middagen på scenen och parketten inne på Cirkus var verkligen lyckat enligt besökarna. Bianca och Tiffany Kronlöf inledde med specialskrivet sångnummer för galan och deras sätt att lotsa oss genom kvällen fick också bra betyg.

Andra inslag under galakvällen som publiken uppskattade extra mycket var själva prisutdelningen samt möjligheten att mingla med branschfolk.

Även här säger i princip alla besökare (99 procent!) att de gärna går på Tidskriftsgalan igen, vilket förstås känns väldigt bra för oss på Sveriges Tidskrifter som lagt ner mycket tid och energi på att arrangera både dagen och galan.

Tack för i år och välkommen igen 2017!

MER AV ALLT?
Läs sammanfattningen, kolla mingelbilderna och läs om alla nominerade på vår specialsida Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan.

Grattis alla vinnare av Tidskriftspriset 2016!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.