fbpx

Pressbyrån och Tidsam bjuder på portot

Fredag 27 mars 2020

 

Nu lanserar Pressbyrån en ny tjänst via sin digitala tidningsbutik. Ett initiativ som Pressbyrån och Tidsam gjort med anledning av coronakrisen.

Personer som sitter i karantän eller av oro för att bli smittad inte vill gå ut, kan alltså få tidningen skickad till sig utan kostnad. Undantag görs dock för tidningar som kostar under 20 kr.

– Det här är ett jättebra initiativ från Pressbyrån. Alla borde ta tillfället i akt att skicka en tidskrift hem till någon i karantän. Eller
varför inte uppmuntra någon med en påskpresent? säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Här hittar du Tidningsbutiken

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.