fbpx

Pressbyrån och Tidsam bjuder på portot

Fredag 27 mars 2020

 

Nu lanserar Pressbyrån en ny tjänst via sin digitala tidningsbutik. Ett initiativ som Pressbyrån och Tidsam gjort med anledning av coronakrisen.

Personer som sitter i karantän eller av oro för att bli smittad inte vill gå ut, kan alltså få tidningen skickad till sig utan kostnad. Undantag görs dock för tidningar som kostar under 20 kr.

– Det här är ett jättebra initiativ från Pressbyrån. Alla borde ta tillfället i akt att skicka en tidskrift hem till någon i karantän. Eller
varför inte uppmuntra någon med en påskpresent? säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Här hittar du Tidningsbutiken

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.