Patrik Hadenius: “Ser jag inte toppensnygg ut på scenen så vet du varför”

Måndag 22 oktober 2018

Patrik Hadenius. Foto: Henric Lindsten

Patrik Hadenius, vd för Utgivarna, ska tillsammans med Camilla Björkman vara konferencier på Tidskriftsdagen den 7 november. Sista dagen att anmäla sig är den 26 oktober, och nu börjar de sista förberedelserna dra igång inför årets stora branschevent.

Är det någon paneldiskussion du är nervös över att leda – och i så fall: varför?

– Jag vill ju att alla som kommer upp på scenen och som tänkt ut nyttiga, viktiga och smarta saker att säga verkligen ska få säga dem. Tänk om jag inte ger dem ordet när de borde få det? Det blir jag nervös för.

Det är ett mastigt program! Hur förbereder du dig inför jobbet?

– Jag planerar för att jag ska vara så förberedd att jag ska få en god natts sömn och en lugn morgon. Men det brukar bli så att på kvällen innan ett stort event att hjärnan snurrar igång ett extra varv och så kommer man på massor av nya frågor, idéer och saker man borde läst, och så ägnar jag halva natten åt att läsa på i stället för att få min skönhetssömn. Så ser jag inte toppensnygg ut på scenen så vet du varför.

Foto: Henric Lindsten

Internationella talare och skarpa case!

Se Sarah Leen från National Geographic, Stora journalistpriset-vinnaren Åsa Erlandsson och många fler branschstjärnor dela sina erfarenheter på Tidskriftsdagen den 7 november. På kvällen arrangeras Tidskriftsgalan med prisutdelning i 14 kategorier, underhållning med liveband och trerätters galamiddag.

Begränsat antal platser, först till kvarn!– Se hela programmet och anmäl dig direkt.

 

 

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.