fbpx

Patrik Hadenius: “Ser jag inte toppensnygg ut på scenen så vet du varför”

Måndag 22 oktober 2018

Patrik Hadenius. Foto: Henric Lindsten

Patrik Hadenius, vd för Utgivarna, ska tillsammans med Camilla Björkman vara konferencier på Tidskriftsdagen den 7 november. Sista dagen att anmäla sig är den 26 oktober, och nu börjar de sista förberedelserna dra igång inför årets stora branschevent.

Är det någon paneldiskussion du är nervös över att leda – och i så fall: varför?

– Jag vill ju att alla som kommer upp på scenen och som tänkt ut nyttiga, viktiga och smarta saker att säga verkligen ska få säga dem. Tänk om jag inte ger dem ordet när de borde få det? Det blir jag nervös för.

Det är ett mastigt program! Hur förbereder du dig inför jobbet?

– Jag planerar för att jag ska vara så förberedd att jag ska få en god natts sömn och en lugn morgon. Men det brukar bli så att på kvällen innan ett stort event att hjärnan snurrar igång ett extra varv och så kommer man på massor av nya frågor, idéer och saker man borde läst, och så ägnar jag halva natten åt att läsa på i stället för att få min skönhetssömn. Så ser jag inte toppensnygg ut på scenen så vet du varför.

Foto: Henric Lindsten

Internationella talare och skarpa case!

Se Sarah Leen från National Geographic, Stora journalistpriset-vinnaren Åsa Erlandsson och många fler branschstjärnor dela sina erfarenheter på Tidskriftsdagen den 7 november. På kvällen arrangeras Tidskriftsgalan med prisutdelning i 14 kategorier, underhållning med liveband och trerätters galamiddag.

Begränsat antal platser, först till kvarn!– Se hela programmet och anmäl dig direkt.

 

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.