Medlemsadministratör till Sveriges Tidskrifter

Onsdag 15 maj 2019

 

 

 

Medlemsadministratör till branschorganisation

Vår medlemsadminstratör Elin ska få barn och vi söker nu hennes vikarie. Som  medlemsadministratör hjälper Du oss på Sveriges Tidskrifter att hålla ordning och reda samt bidrar till utvecklingen i en spännande och föränderlig mediebransch.

Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation i mediesfären. Vi är fem medarbetare som sitter i centrala Stockholm. Vi arbetar med ett omfattande och ambitiöst aktivitetsprogram för våra medlemmar, som består av 360 tidskriftsvarumärken som interagerar med sina läsare/lyssnare/besökare i olika kanaler. Vår medlemsadministratör Elin ska vara föräldraledig fr o m

september och nu söker vi en vikarie för henne.

Arbetsuppgifter

 • Du tar hand om och uppdaterar kontinuerligt vårt medlemsregister samt vårt bibliotek av tidskrifter, i papper och digitalt.
 • Du sköter vår medlemsfakturering och hjälper vårt externa ekonomiföretag med fakturahanteringen.
 • Du hjälper till att förbereda och genomföra våra medlemsaktiviteter såsom seminarium, utbildningar, möten och andra event.
 • Du ser till att kontoret fungerar och beställer hem kontorsmaterial etc.
 • Precis som alla här på kontoret, hjälper du till att hålla informationen uppdaterad i våra olika kanaler, främst vår hemsida sverigestidskrifter.se.

Hos oss får du arbeta med varierande uppgifter och samarbeta med en mängd olika människor. Medlemsnytta står alltid i fokus för oss och det gör att vi har mycket kontakter med olika människor i tidskriftsbranschen. Vår arbetsplats blir ofta en mötesplats och ett nav för många i vår bransch.

Vi är ett litet team och du ska tycka om att arbeta i grupp samt att ha kontakt med medlemmar och leverantörer. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarstagande och serviceanda. Självklart älskar du tidskrifter och är nyfiken på vad som händer i mediebranschen.

Tjänsten är en deltid. Du kommer att arbeta 4 dagar i veckan. Maila din ansökan till:

info@sverigestidskrifter.se. Märk mailet administratör. Sista ansökningsdag är den 27 maj. Har Du frågor om tjänsten? Slå en signal till vår vd Kerstin Neld på telefon 08 545 298 94.

Om oss

Sveriges Tidskrifter är Sveriges största branschorganisation inom media.Våra medlemmar ger ut Sveriges bästa tryckta och digitala tidskrifter. Gemensamt för våra medlemstitlar är att de har utgivningsbevis och verkar inom ett fördjupande ämnesområde. Vi har i dagsläget ca 360 medlemmar, och vi fortsätter att växa. Våra medlemmar förser Sverige med publikationer av hög kvalitet och de värnar självklart de pressetiska riktlinjerna.

Läs mer om oss på www.sverigestidskrifter.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.