fbpx

Så leder och utvecklar du dina frilansare

Fredag 8 maj 2020

Livesändning - så hanterar du dina frilansare - playknapp

Hur jobbar och samverkar man med sina frilansare på bästa sätt?  Hur ska man arbeta för att göra frilansarna delaktiga i utvecklingen av varumärket?

Se sändningen i efterhand –>>

Vi bjöd in tre chefredaktörer med lång erfarenhet av från vår bransch för att dela sina erfarenheter på vår digifrukost den 8 maj. Huvudfokus låg på hur man motiverar, inspirerar och styr sina frilansare samt hur man gör för att skapa en bra arbetsprocess.

Medverkande:

 • Helena Ingvarsdotter, chefredaktör för Unionens tidskrift Kollega. Kollega har både fast anställda redaktörer samt ett antal frilansare som återkommande skriver för tidskriften.
  Ladda ner Helenas presentationsbilder (pdf)
 • Erik Winnfors Wannberg, chefredaktör för tidskriften Cirkulation som har en frilansredaktion med journalister både i och utanför Sverige.
  Ladda ner Eriks presentationsbilder (pdf)
 • Karin Ohlsson-Leijon, nytillträdd som frilansande chefredaktör för Hus & Hem. Ägaren Egmont har nyligen omorganiserat och driver nu alla titlar med frilansredaktioner.
  Ladda ner Karins presentationsbilder (pdf)
 • Moderator: Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter

Vi sänder live varje fredag med olika teman och medverkande från branschen. Håll utkik och läser mer om kommande event.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.