fbpx

Så leder och utvecklar du dina frilansare

Fredag 8 maj 2020

Livesändning - så hanterar du dina frilansare - playknapp

Hur jobbar och samverkar man med sina frilansare på bästa sätt?  Hur ska man arbeta för att göra frilansarna delaktiga i utvecklingen av varumärket?

Se sändningen i efterhand –>>

Vi bjöd in tre chefredaktörer med lång erfarenhet av från vår bransch för att dela sina erfarenheter på vår digifrukost den 8 maj. Huvudfokus låg på hur man motiverar, inspirerar och styr sina frilansare samt hur man gör för att skapa en bra arbetsprocess.

Medverkande:

 • Helena Ingvarsdotter, chefredaktör för Unionens tidskrift Kollega. Kollega har både fast anställda redaktörer samt ett antal frilansare som återkommande skriver för tidskriften.
  Ladda ner Helenas presentationsbilder (pdf)
 • Erik Winnfors Wannberg, chefredaktör för tidskriften Cirkulation som har en frilansredaktion med journalister både i och utanför Sverige.
  Ladda ner Eriks presentationsbilder (pdf)
 • Karin Ohlsson-Leijon, nytillträdd som frilansande chefredaktör för Hus & Hem. Ägaren Egmont har nyligen omorganiserat och driver nu alla titlar med frilansredaktioner.
  Ladda ner Karins presentationsbilder (pdf)
 • Moderator: Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter

Vi sänder live varje fredag med olika teman och medverkande från branschen. Håll utkik och läser mer om kommande event.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.