fbpx

Så leder och utvecklar du dina frilansare

Fredag 8 maj 2020

Livesändning - så hanterar du dina frilansare - playknapp

Hur jobbar och samverkar man med sina frilansare på bästa sätt?  Hur ska man arbeta för att göra frilansarna delaktiga i utvecklingen av varumärket?

Se sändningen i efterhand –>>

Vi bjöd in tre chefredaktörer med lång erfarenhet av från vår bransch för att dela sina erfarenheter på vår digifrukost den 8 maj. Huvudfokus låg på hur man motiverar, inspirerar och styr sina frilansare samt hur man gör för att skapa en bra arbetsprocess.

Medverkande:

 • Helena Ingvarsdotter, chefredaktör för Unionens tidskrift Kollega. Kollega har både fast anställda redaktörer samt ett antal frilansare som återkommande skriver för tidskriften.
  Ladda ner Helenas presentationsbilder (pdf)
 • Erik Winnfors Wannberg, chefredaktör för tidskriften Cirkulation som har en frilansredaktion med journalister både i och utanför Sverige.
  Ladda ner Eriks presentationsbilder (pdf)
 • Karin Ohlsson-Leijon, nytillträdd som frilansande chefredaktör för Hus & Hem. Ägaren Egmont har nyligen omorganiserat och driver nu alla titlar med frilansredaktioner.
  Ladda ner Karins presentationsbilder (pdf)
 • Moderator: Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter

Vi sänder live varje fredag med olika teman och medverkande från branschen. Håll utkik och läser mer om kommande event.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.