fbpx

Journalisten tar över Medieruset

Tisdag 28 november 2017
Sveriges Tidskrifters VD Kerstin Neld lämnar över kontraktet för Medieruset till Tidningen Journalistens chefredaktör Helena Giertta. Foto: Tor Johnsson
Sveriges Tidskrifters VD Kerstin Neld lämnar över kontraktet för Medieruset till Tidningen Journalistens chefredaktör Helena Giertta. Foto: Tor Johnsson

Sveriges Tidskrifter har i många arrangerat det populära loppet Medieruset, som samlat 800 löpare från tidskriftsbranschen varje år. Men nu är det slut på det. Från och med nästa år tar Journalisten över ansvaret för loppet.

– Det blir fantastiskt roligt att få arrangera Medieruset. Det är ett positivt och inkluderande lopp. Den största förändringen kommer att vara att vi bjuder in alla medieslag att springa, säger Journalistens chefredaktör Helena Giertta.

– Det har varit ett roligt evenemang som samlat många ur vår bransch, men vi har de senaste åren känt att det ligger lite utanför det vi ska göra. Det känns väldigt bra att Journalisten nu kan ta över och utveckla Medieruset, säger Kerstin Neld, vd på Sveriges Tidskrifter.

För fler kommentarer ring:
Helena Giertta 070-796 85 15
Kerstin Neld: 070-570 41 08

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.