fbpx

Få tillgång till tidskriftsdata via analysplattformen Mediafacts

Måndag 19 mars 2018

Genom TS Mediefaktas analysplattform Mediafacts kan du nu se en mängd uppgifter om Sveriges Tidskrifters medlemmar. Bland annat visas totalräckvidder netto (print och digitalt) per varumärke, TS-upplaga för print samt grunduppgifter inklusive topp 10 intressen, penningutlägg och topp 10 annonsörer. Även engagemang, följare och besök i sociala medier finns med hos de tidningar och tidskrifter där dessa källor redovisas/är anslutna.

Testa att navigera i Mediafacts här.

– Tidskriftsbranschen befinner sig i ett spännande skede med stark utveckling på många olika plattformar. Det känns viktigt att vara transparenta gentemot annonsörer och andra samarbetspartners. Ett sätt att vara det är att visa reviderade och kvalitetssäkrade uppgifter via Mediafacts, säger Kerstin Neld, VD på Sveriges Tidskrifter.

–  Sveriges Tidskrifter representerar en stor andel av vår kundbas och ett samarbete gällande vår analysplattform Mediafacts är logiskt. Mediehusen, tidningarna och tidskrifterna exponeras nu med transparens, aktualitet och kvalitetssäkring i ny modern tappning, till gagn för hela mediebranschen”, säger Lars Björkman, VD på TS Mediefakta.

Plattformen bygger på data från Kantar Sifos ORVESTO, TS och comScore, vilket innebär fokus på räckviddsmått, upplaga, trafikmått och målgrupper. Genom Mediafacts får du tillgång till reviderade och transparenta branschvalutor med aktuell och kontrollerad fakta för över 1 200 svenska medier – både print och digitala.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.