fbpx

En tsunami av data och medievanor i förändring

Tisdag 6 december 2016

SVT Konferens: Digital. Diskussion med Karin Hübinette (SVT), Lisa Renander (Tech Farm), Jan Helin (SVT) och Darja Isaksson (Ziggy)

“Hur kommer vi använda oss av rörlig bild för att sprida kunskap, kommunicera och berätta historier? Vad kommer krävas för att vara ett framgångsrikt medieföretag i framtiden? Kommer innehållet att förändras med nya typer av publiceringsytor och de nya behov som publiken och användarna har?”

Så löd frågeställningarna när SVT arrangerade en heldagskonferens med fokus på den digitala framtiden, oavsett medieslag. Sveriges Tidskrifter var inbjudna tillsammans med några av våra medlemmar och dagen bjöd på oväntat intressanta diskussioner.  Flera spännande case presenterades inom bland annat datajournalistik, relationsbyggande med målgrupper och vi fick också en syn på utvecklingen utifrån både traditionella och nya medieaktörer, som till exempel United Screens.

Du kan titta på föreläsningarna och diskussionerna från hela dagen på SVT Play. Så här såg det ut under en av de mest intensiva diskussionerna mellan Lisa Renander från Tech Farm, Jan Helin från SVT och Darja Isaksson från Ziggy Creative Colony.

Här är några av höjdpunkterna som twittrades ut under dagen.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.