fbpx

De leder Tidskriftsgalan och Tidskriftsdagen

Onsdag 23 augusti 2017

Thomas Mattsson, Jan Helin, Irena Pozar, Helle Klein

Mediebranschens mest kända podd-duo Thomas Mattsson och Jan Helin återförenas för en kväll och bildar värdpar för Tidskriftsgalan den 8 november. Dessutom kommer Helle Klein och Irena Pozar att leda Tidskriftsdagen efter bra gensvar från publiken förra året.

Som chefredaktörer för Expressen respektive Aftonbladet drev Thomas Mattsson och Jan Helin Sveriges mest populära mediepodd i flera år, men när Jan Helin slutade på Aftonbladet och blev programdirektör på SVT avslutades poddsamarbetet – till mångas saknad. Nu kan besökarna på Tidskriftsgalan glädjas åt att samarbetet återuppstår när Mattsson och Helin bildar värdpar.

– Vi är omåttligt stolta över att få göra comeback som duo i detta tjusiga sammanhang. Vår sammanlagda talang för att leda galor kan se tunn ut, men vi törs lova att det inte blir tyst, säger Jan Helin.

Samma dag samlas branschen för spännande insikter och inspiration på Tidskriftsdagen. Vid förra årets utvärdering av Tidskriftsdagen var en återkommande synpunkt att publiken ville se ännu mer av Helle Klein (Vd och chefredaktör Dagens Arbete) och Irena Pozar (chefredaktör Veckorevyn.com och Social media manager på Bonnier Magazines and Brands). Nu får de huvudansvaret som programledare för Tidskriftsdagen.

– Helle och jag var sidekicks på scenen förra året och lyckades tydligen charma publiken rejält eftersom vi får komma tillbaka och leda hela alltet, vi är extremt stolta över det! I år tar vi med oss grymma gäster, självdistans och en rejäl dos humor upp på scenen, säger Irena Pozar.

Sveriges Tidskrifters vd Kerstin Neld är förväntansfull.

– Det känns både tryggt och spännande att ha dessa stjärnor på plats för att leda Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan. Inom kort går vi ut med hela programmet för dagen och jag törs redan nu lova att vi bjuder på en hel del nyheter och starka namn, både från internationellt och svenskt håll, säger Kerstin Neld.

Fram till den 31 augusti kan vem som helst ge förslag på kandidater till Tidskriftspriset i 11 olika kategorier. Priset delas ut under Tidskriftsgalan den 8 november.

Läs mer om varje pris och se vilka som sitter i de olika jurygrupperna.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Medievekst
 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.