fbpx

De leder Tidskriftsdagen

Tisdag 18 juni 2019

Olov Carlsson och Linnea Isaksson kommer att leda dagsprogrammet under tidskriftsbranschens största event. De ansvarar även för programinnehållet.

Den 6 november samlar Sveriges Tidskrifter branschen igen på Cirkus för Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan. I år leds dagen av Olov Carlsson och Linnea Isaksson som även ansvarar för programmet.

Linnea Isaksson, journalist med fokus på det digitala, har haft fler nyckelroller på Bonniers magasin såsom webbredaktör på Styleby och VeckoRevyn, Head of Video och nu som innehållsansvarig på mama.

Olov Carlsson, vd och chefredaktör på Dagens Samhälle, har bred erfarenhet från mediebranschen med TV4 Norrbotten, Piteå-Tidningen, Mitt Media och en lång karriär på SVT i bagaget.

Vad kommer att prägla Tidskriftsdagen 2019?
Fullt ös, aha-moments, skratt och vassa talare! På riktigt så skulle vi lätt kunna köra en hel vecka med tanke på alla spännande ämnen och personer som rör och rör om i vår bransch, men nu har vi en eftermiddag och måste därför sålla stenhårt.

Vi satsar allt på att deltagarna ska gå från Tidskriftsdagen peppade inför framtiden med nya insikter att ta med sig i sitt arbete. Inom kort släpper vi programmet, säger Linnea Isaksson.

Så här säger Sveriges Tidskrifter vd Kerstin Neld om årets programledarduo.

– Olov och Linnea är en perfekt programledarduo som täcker in branschens alla delar och jag är säker på att de kommer att göra Tidskriftsdagen till den mest spännande mötesplatsen för den som vill lära mer om branschutvecklingen och inspireras.

I Tidskriftspodden intervjuas Olov Carlsson och Linnea Isaksson om Tidskriftsdagen och branschen i stort.

Fakta
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan arrangeras av Sveriges Tidskrifter den 6 november på Cirkus i Stockholm. Under kvällen delas Tidskriftspriset ut i ett antal kategorier. Vinnarna utses av ett antal branschjurys och vem som helst kan skicka in bidrag som underlag för nomineringarna.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.