fbpx

De leder Tidskriftsdagen

Tisdag 18 juni 2019

Olov Carlsson och Linnea Isaksson kommer att leda dagsprogrammet under tidskriftsbranschens största event. De ansvarar även för programinnehållet.

Den 6 november samlar Sveriges Tidskrifter branschen igen på Cirkus för Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan. I år leds dagen av Olov Carlsson och Linnea Isaksson som även ansvarar för programmet.

Linnea Isaksson, journalist med fokus på det digitala, har haft fler nyckelroller på Bonniers magasin såsom webbredaktör på Styleby och VeckoRevyn, Head of Video och nu som innehållsansvarig på mama.

Olov Carlsson, vd och chefredaktör på Dagens Samhälle, har bred erfarenhet från mediebranschen med TV4 Norrbotten, Piteå-Tidningen, Mitt Media och en lång karriär på SVT i bagaget.

Vad kommer att prägla Tidskriftsdagen 2019?
Fullt ös, aha-moments, skratt och vassa talare! På riktigt så skulle vi lätt kunna köra en hel vecka med tanke på alla spännande ämnen och personer som rör och rör om i vår bransch, men nu har vi en eftermiddag och måste därför sålla stenhårt.

Vi satsar allt på att deltagarna ska gå från Tidskriftsdagen peppade inför framtiden med nya insikter att ta med sig i sitt arbete. Inom kort släpper vi programmet, säger Linnea Isaksson.

Så här säger Sveriges Tidskrifter vd Kerstin Neld om årets programledarduo.

– Olov och Linnea är en perfekt programledarduo som täcker in branschens alla delar och jag är säker på att de kommer att göra Tidskriftsdagen till den mest spännande mötesplatsen för den som vill lära mer om branschutvecklingen och inspireras.

I Tidskriftspodden intervjuas Olov Carlsson och Linnea Isaksson om Tidskriftsdagen och branschen i stort.

Fakta
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan arrangeras av Sveriges Tidskrifter den 6 november på Cirkus i Stockholm. Under kvällen delas Tidskriftspriset ut i ett antal kategorier. Vinnarna utses av ett antal branschjurys och vem som helst kan skicka in bidrag som underlag för nomineringarna.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.