fbpx

Brev till utrikesminister Margot Wallström

Fredag 26 april 2019

Foto: Anna Widmark

I veckan gästades Sverige för första gången av Aaron Berhane. Han var chefredaktör på tidningen Setit i Eritrea och den som anställde Dawit på tidningen. Den sista gången dom sågs var den 18/9 2001, kort därefter arresterades Dawit och flera andra journalister på Setit. Aaron själv lyckades fly och bor sedan länge i Kanada. Läs hans viktiga brev till utrikesminister Margot Wallström här.  

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Another Media Group

  Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.