fbpx

Breakits affärsutvecklingschef: “Vi ska ta över världen”

Torsdag 8 juni 2017

Camilla Björkman, TidskriftspoddenTunga Tidskriftsprofilen Camilla Björkman – Breakits affärsutvecklingschef – är gäst i avsnitt 27 av Tidskriftspodden. I avsnittet är hon bland annat tydlig med vad hon tycker att allt för många mediechefer missar: “Det borde fler förstå”.

Dessutom: 

✔️ Breakits växande ambitioner: “Man måste våga”

✔️ Pengarna: “Härifrån kommer en stor del av våra intäkter.”

✔️ Eventverksamheten: “Det handlar om att sticka ut.”

✔️ Hur hon ser på tidskiftsbranschens utmaningar: “Efterfrågar en större passion.”

✔️ Nativesatsningen.

✔️ Framtidsplanerna för Breakit.

Lyssna på Tidskriftspodden

Tidskriftspodden finns att ladda ner via iTunes eller valfri podd-app. Enklast är att söka efter ”Tidskriftspodden” i din podd-app och ladda ner till din smartphone. Eller lyssna direkt här:


Om Tidskriftspodden

Tidskriftspodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en snabb och initierad inblick i de hetaste branschfrågorna.

— Gilla Sveriges Tidskrifter på Facebook om du vill du veta mer om oss och få koll på kommande avsnitt.

Tidigare avsnitt

#1: Kerstin Neld. #2: Olle Aronsson. #3: Susanna Lundell. #4: Irena Pozar. #5: Helle Klein och Karin Lennmor. #6: Patrik Hadenius.#7: Daniel Poohl. #8: Pamela Andersson. #9 Fredrik Wass. #10 Terese Allert. #11. Robert Brännström. #12 Mattias Göransson. #13 Melanie Deziel. #14 Sofia Wadensjö Karén. #15 Amelia Adamo. #16 Jonas Terning. #17 Camilla von Otter. #18 Ebba Bonde. #19 Olov Carlsson. #20 Claes De Farie. #21 Malin Vessby #22 Johan Såthe. #23 Margret Atladottir. #24 Unn Edberg.#25 Ylva Johnson. #26 Lars Dahmén.

Camilla Björkman har en bred journalistisk repertoar. Innan hon blev kommersiell förlagschef på FAB Media 2015 hade hon bland annat arbetat som frilansjournalist, varit reporter på Cosmopolitan och chefredaktör på tidningen Driva Eget. I oktober 2016 lämnade hon FAB Media för att istället bli affärsutvecklingschef på Breakit – den omtalade nyhetssajten för techbolag och startups.

— Breakit är en nyhetssajt om techbolag och startups. Bolaget Breakitgrundades i januari 2015 av Stefan Lundell, Olle Aronsson och Eric Gisaeus. Grundarna äger en majoritet av bolaget och en mindre andel ägs av privata investerare. Breakits mål är att företagets nyhetssajt, podcast och andra produkter ska fungera som en sorts “kyrka mitt i byn” för den svenska techindustrin. 

 

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.