fbpx

Bonusavsnitt: Hur var 2020 och hur blir 2021?

Fredag 18 december 2020

Tidskriftspodden julavsnittet

I ett extrainsatt avsnitt samlas Tidskriftspoddens panel och sammanfattar insikterna från pandemiåret 2020 samt förväntningarna inför 2021. 

✅ Den snabba digitaliseringens påverkan
✅ Mediernas demokratiska roll som förtydligats
✅ Samhällsklyftor som uppdagats
✅ Lobbyfrågor som aktualiserats
✅ Läsarintäkter som skapats
✅ Direktsändningar som samlat miljonpublik
✅ Mediekonsumtionen som förändrats
✅Helle Kleins visdomsord inför nästa år

Om podden
Tidskriftspodden finns på alla större plattformar och produceras av Sveriges Tidskrifter. Camilla Björkman, Helle Klein och Thomas Mattsson diskuterar aktuella frågor och händelser i mediebranschen. Fredrik Wass programleder. Gabriella Lahti klipper.

Frågor eller synpunkter? Kontakta Fredrik Wass.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.