fbpx

13 nya medlemmar invalda i Sveriges Tidskrifter

Fredag 26 februari 2021

Vid Sveriges Tidskrifters styrelsemöte den 18:e februari valdes 13 nya medlemmar in i föreningen. Vi välkomnar dessa till oss som branschorganisation och tillsammans med våra drygt 340 befintliga medlemmar kommer vi att tillsammans utveckla och stötta vår del av mediebranschen.

Nya medlemmar i Sveriges Tidskrifter

Läs mer om vad vi erbjuder våra medlemmar i form av kompetensutveckling, rådgivning, lobbying, event, utbildningar och omvärldsbevakning.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Aktuellt

BESÖK VÅRA EVENT OCH UTBILDNINGAR

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.