Vi vässar vår kommunikation

Nyheter 2022 4 mars
Vi vässar vår kommunikation

Sveriges Tidskrifter har anställt kommunikatören Märit Rönnols på en 60 procents tjänst, som vikarie för omvärldsbevakaren Fredrik Wass. Fredrik är tjänstledig för studier fram till september 2023.

Märit ska ansvara för att stärka kommunikation internt mot medlemmarna samt externt i opinionsbildningen. Hon har lång erfarenhet från arbete med opinionsbildning och strategisk kommunikation och kommer senast från en anställning som pressekreterare på Lärarförbundet. I grunden är Märit journalist och har bland annat arbetat på Dala-Demokraten och frilansat för Svenska Dagbladet. Hon har också varit sakpolitiskt ansvarig för mediebranschen på fackförbundet DIK.

–       Märit har med sig kompetenser och kunskaper som kommer leda till stor nytta för våra medlemmar. Vi hälsar henne varmt välkommen till vårt team, säger Kerstin Neld, vd på Sveriges Tidskrifter.

–       Det ska bli så roligt att få bidra till Sveriges Tidskrifters viktiga arbete och ta ett samlat grepp om kommunikationen. Medias, och publicisters viktiga funktion i ett demokratiskt samhälle kan inte underskattas och det är frågor som jag längtar efter att få arbeta med igen, säger Märit Rönnols.

Märit tillträder tjänsten den 2 maj.

Till arkivet
Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här