Här är duon som leder Tidskriftsgalan

Nyheter 2023 23 augusti
Här är duon som leder Tidskriftsgalan
Emil Persson och Fredrik Wikingsson leder Tidskriftsgalan 2023. Tillsammans arbetar de med publiksuccén Alla mot alla, där Fredrik är programledare och Emil producent. Nu äntrar de scenen tillsammans på Cirkus den 25 oktober.

– Vi är väldigt glada över att Emil och Fredrik ska leda vår gala. Extra roligt är det att de båda har rötter i tidskriftsbranschen, säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

På Tidskriftsgalan delas Tidskriftspriset ut i tolv kategorier.

Om programledarna
Emil Persson, journalist och producent. Han var tidigare redaktör på tidningen Café, där han även startade Fördomspodden. På Tidskriftsgalan 2017 utsågs han till Årets Journalist. Emil är idag producent för Alla mot alla. Han har även prisats för sina insatser på Riagalan 2022.

Fredrik Wikingsson, journalist, programledare och poddare. Han har tidigare jobbat på tidningen Café och Aftonbladet. Fredrik har en gedigen tv-karriär, senast aktuell med frågeprogrammet Alla mot alla som sänds på Kanal 5.

Till arkivet
Stor guide: Så lyckas du med AI-bilder
Skapandet, användningen, juridiken. Här får du en komplett guide till att lyckas med dina AI-bilder. Vi tipsar om vilka verktyg som är att föredra för publicister – och vilka du bör undvika.
Läs hela guiden.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här