fbpx

Resultat Medieruset 2017

uppvarmning

På onsdagen den 21 juni kl 17.30 gick startskottet för det 17:e Medieruset!

Start och målgång var som vanligt på Stockholm Stadion. Banan som är 3,7 km lång går genom Lill-Jansskogen.

Årets vinnare i damklassen var Maria Larsson från Dagens Arbete på tiden 15:32. Bäst av alla var Otto Morin, Digitala Medier, Bonnier Tidskrifter som sprang på 14:.05.
Vinnande tjejlaget var Mediakraft på tiden 51:54. I herr/mixlagstvävlingen tog TU-PO-Medievärlden hem vinsten på tiden 48:29.

I den ca 100 meter långa “mördabacken” var Sousie Saboh på Mediakraft bästa dam på tiden 00:00:28.7 och Benjamin Stoffel  från team Adsales bästa man på tiden 00:00:20.3.

Här hittar du alla resultat och målgångsvideos, som läggs upp inom kort.

Här är resultaten från mördarbacken:
Dam
Herr

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Another Media Group

  Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.