fbpx

Våra livesändningar

Här samlar vi de digitala event och livesändningar vi gör. Innehållet riktar sig främst till våra medlemmar, men i vissa fall är eventen och sändningarna öppna för alla intresserade.

Så heldigitaliserade IDG Webbdagarna på rekordtid!

Över tusen deltagare och ett stort antal sponsorer och talare från hela världen skulle inom några dagar inta Waterfront i Stockholm. Då svepte larmrapporterna om coronakrisen in över landet och allt fler möten och event ställdes in eller flyttades fram. IDG valde i detta läge att snabbt tänka om och digitalisera allt.

Angelica Vahdani Eldebrink och Anders Engström berättar om hur det gick till när IDG, i motsats till så många andra, valde att köra sitt event. Moderator är Fredrik Wass från Sveriges Tidskrifter.

Se livesändningen och läs chatten i efterhand. –>>
(för att se klippet behöver du registrera dig med namn och mailadress).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.