fbpx

Våra livesändningar

Här samlar vi de digitala event och livesändningar vi gör. Innehållet riktar sig främst till våra medlemmar, men i vissa fall är eventen och sändningarna öppna för alla intresserade.

Så heldigitaliserade IDG Webbdagarna på rekordtid!

Över tusen deltagare och ett stort antal sponsorer och talare från hela världen skulle inom några dagar inta Waterfront i Stockholm. Då svepte larmrapporterna om coronakrisen in över landet och allt fler möten och event ställdes in eller flyttades fram. IDG valde i detta läge att snabbt tänka om och digitalisera allt.

Angelica Vahdani Eldebrink och Anders Engström berättar om hur det gick till när IDG, i motsats till så många andra, valde att köra sitt event. Moderator är Fredrik Wass från Sveriges Tidskrifter.

Se livesändningen och läs chatten i efterhand. –>>
(för att se klippet behöver du registrera dig med namn och mailadress).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  Another Media Group

  Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.