fbpx

Våra livesändningar

Här samlar vi de digitala event och livesändningar vi gör. Innehållet riktar sig främst till våra medlemmar, men i vissa fall är eventen och sändningarna öppna för alla intresserade.

Så heldigitaliserade IDG Webbdagarna på rekordtid!

Över tusen deltagare och ett stort antal sponsorer och talare från hela världen skulle inom några dagar inta Waterfront i Stockholm. Då svepte larmrapporterna om coronakrisen in över landet och allt fler möten och event ställdes in eller flyttades fram. IDG valde i detta läge att snabbt tänka om och digitalisera allt.

Angelica Vahdani Eldebrink och Anders Engström berättar om hur det gick till när IDG, i motsats till så många andra, valde att köra sitt event. Moderator är Fredrik Wass från Sveriges Tidskrifter.

Se livesändningen och läs chatten i efterhand. –>>
(för att se klippet behöver du registrera dig med namn och mailadress).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.