fbpx

Trendfrukost 2017 – Tema: data

tidning iphone

TRENDFRUKOSTEN ÄR FULLBOKAD. Mejla mia@sverigestidskrifter.se för köplats.

Välkommen till Sveriges Tidskrifters årliga trendfrukost. Som vanligt gör vi en utblick och fördjupar oss i några viktiga trender eller fenomen som har betydelse för vår bransch och vår tid.

Digitaliseringens möjligheter och utmaningar påverkar oss alla. Temat för årets Trendfrukost är därför DATA – både ur ett redaktionellt och kommersiellt perspektiv.

Ni får träffa:

 • Leonard Wallentin och Jens Finnäs från Journalism++, som bland annat berättar om hur tidskrifterna kan arbeta med datadriven journalistik/datajournalistik.
 • Anna Åberg, chef DN.se och chef för digital produktutveckling DN och DI samt Julia Lundmark, försäljningsdirektör Läsarintäkter Bonnier News, som berättar om hur de jobbar med datadriven konvertering, uppföljning och mätning.
 • Jack Werner, vinnare av Stora journalistpriset för viralgranskaren, som kommer göra en spaning kring internetkulturens gömda data.

Moderator är Sveriges Tidskrifters omvärldsbevakare Fredrik Wass.

Dessutom presenterar vi resultatet från årets branschenkät som gått ut till våra medlemstitlar. Hur har egentligen utvecklingen sett ut de senaste åren och vad väljer tidskrifterna att fokusera på under 2017?

Seminariet är kostnadsfritt men vi tar ut en no-show-avgift på 300 kronor för den som är anmäld men inte dyker upp. 

ANMÄL DIG

Vi anmäler följande personer

FAKTURAUPPGIFTER
datum & tid

9 februari 08:30 - 10:30 (Frukost serveras från kl 08.00).

Anmälan

Sista dag för anmälan är den 1 februari. OBS! Antalet platser är begränsat.

Plats

World Trade Center, Kungsbron 1, Lokal: Manhattan

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar, men vi tar ut en no-show-avgift på 300 kronor för den som är anmäld men inte dyker upp.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.