Tidskriftsdagen & Tidskriftsgalan

Vinnare Tidskriftspriset 2018 - Foto Anette Persson

Boka in den 6 november 2019 redan nu. Då går Tidskriftsdagen & Tidskriftsgalan av stapeln med värdeskapande och inspirerande innehåll och prisutdelning av Tidskriftspriset på Cirkus i Stockholm.

Mer information och inbjudan kommer i våra kanaler under våren. Maila info@sverigestidskrifter.se om du har några frågor.

Här kan du läsa Allt om Tidskrifsdagen & Tidskriftsgalan 2018 som ägde rum tidigare i höst.

Datum & tid

6 november 2019, kl 13.00–00.00.

Plats

Cirkus i Stockholm

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Sörmlands Printing Solutions

    Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

  • Flowy

    En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

  • Anygraaf

    Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.