Stretcha skrivmusklerna

Du jobbar i berättandets tjänst. Din vardag är att förmedla slutsatser, upptäckter, intryck och möten till läsarna.
 

Vissa texter skriver sig själva, andra sitter långt inne medan en del bara går på rutin. Det här är kursen för skribenter som behöver påfyllning. Du får en paus i högt tempo. Under en hel dag får du möjlighet att gå lite utanför komfortzonen, prova verktyg och experimentera.

Du behöver inte förbereda dig men du måste ha med dig en egen dator och framför allt ett öppet sinne.

Anna Bergenström är kursledare på FOJO och har varit journalist i 30 år. Hon har jobbat på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. Anna arbetar nu med ledarskapsutveckling, utbildning och coachning.

Datum & tid

7 maj kl 09:00 - 17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Anna Bergenström, kursledare på FOJO och har varit journalist i 30 år

Avgift

För medlemmar: 2 900kr exkl moms (inkl lunch och fika). Ej medlem: 3 500kr exkl moms (inkl lunch och fika). Sista anmälningsdag är den 18 april. Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

  • V-TAB

    Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

  • Punamusta

    Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.