fbpx

Så kan du vässa den digitala prenumerationsaffären – steg 2

Vi vet att en av de största utmaningarna för er medlemmar är att öka de digitala läsarintäkterna.

Därför har vi låtit göra Nyckeltalsrapporten 2020 – Benchmark för digitala läsarintäkter, som kommer att vara utgångspunkten för den här digifrukosten.

Rapporten bygger på uppgifter från de svenska tidskriftsförlagen och på en digifrukost den 8 december presenterade  vi grunderna i rapporten. Här kan du se en inspelning av frukosten.

Den här digifrukosten är en fortsättning på det resonemanget. Vi vänder oss nu  främst till dig som har kommit en bit med digitaliseringsarbetet och som har grundläggande kunskaper kring olika nyckeltal.

Under digifrukosten kommer vi att:

 • föra resonemang kring nivåerna för de mest centrala nyckeltalen
 • gå in på hur man jobbar med dem
 • visa på vad ett datadrivet arbetssätt konkret kan betyda

Författarna till rapporten Fredrik Agrén och Lars Dahmén deltar. Dessutom får ni lyssna till Jonas Åström grundare av Recuro samt Hannes Andersson, vd  Everysport Media Group.

Modererar gör Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Nyckeltalsrapporten har gått ut till er medlemmar men har du missat den och vill ha den kan du mejla mia@sverigestidskrifter.se

Varmt välkommen!

datum & tid

24 februari 09:00 - 10::00

Plats

Vid din skärm, via Zoom. Du får en länk till sändningen då du anmäler dig samt 30 minuter innan start.

Målgrupp

Vi vänder oss främst till dig som kommit en bit med digitaliseringsarbetet.

Medverkande

Lars Dahmén och Fredrik Agrén, HiGear. Hannes Andersson, vd Everysport Media Group, Jonas Åström, grundare Recuro. Moderator: Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Kostnad

Kostnadsfritt för Sveriges Tidskrifters medlemmar.

Anmäl dig här

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.