fbpx

Så skapade vi samhällsbyggnads-branschens största event på bara tio år!

Vill du veta hur en enmansredaktion skapat samhällsbyggnadsbranschens största event på bara tio år? Då är du varmt välkommen på vårt frukostmöte den 23 januari.

På bara tio år har Tidskriften Betong skapat Betonggalan som blivit samhällsbyggnadsbranschens största event. År 2019 firades tioårsjubileum på Waterfront med 1 500 gäster, 40 utställare, tio priser och, kanske viktigast, rekordvinst.

Chefredaktör Roger Andersson berättar om de tio nycklarna till framgången.

Datum & tid

Den 23 januari kl 09.00-10.00. Kaffe och macka från 08.30.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Gästtalare

Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.

Avgift

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.