fbpx

Så skapade vi samhällsbyggnads-branschens största event på bara tio år!

Vill du veta hur en enmansredaktion skapat samhällsbyggnadsbranschens största event på bara tio år? Då är du varmt välkommen på vårt frukostmöte den 23 januari.

På bara tio år har Tidskriften Betong skapat Betonggalan som blivit samhällsbyggnadsbranschens största event. År 2019 firades tioårsjubileum på Waterfront med 1 500 gäster, 40 utställare, tio priser och, kanske viktigast, rekordvinst.

Chefredaktör Roger Andersson berättar om de tio nycklarna till framgången.

Datum & tid

Den 23 januari kl 09.00-10.00. Kaffe och macka från 08.30.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Gästtalare

Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.

Avgift

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.