fbpx

Så skapade vi samhällsbyggnads-branschens största event på bara tio år!

Vill du veta hur en enmansredaktion skapat samhällsbyggnadsbranschens största event på bara tio år? Då är du varmt välkommen på vårt frukostmöte den 23 januari.

På bara tio år har Tidskriften Betong skapat Betonggalan som blivit samhällsbyggnadsbranschens största event. År 2019 firades tioårsjubileum på Waterfront med 1 500 gäster, 40 utställare, tio priser och, kanske viktigast, rekordvinst.

Chefredaktör Roger Andersson berättar om de tio nycklarna till framgången.

Datum & tid

Den 23 januari kl 09.00-10.00. Kaffe och macka från 08.30.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Gästtalare

Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.

Avgift

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Medievekst
 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.