fbpx

Så skapade vi samhällsbyggnads-branschens största event på bara tio år!

Vill du veta hur en enmansredaktion skapat samhällsbyggnadsbranschens största event på bara tio år? Då är du varmt välkommen på vårt frukostmöte den 23 januari.

På bara tio år har Tidskriften Betong skapat Betonggalan som blivit samhällsbyggnadsbranschens största event. År 2019 firades tioårsjubileum på Waterfront med 1 500 gäster, 40 utställare, tio priser och, kanske viktigast, rekordvinst.

Chefredaktör Roger Andersson berättar om de tio nycklarna till framgången.

Datum & tid

Den 23 januari kl 09.00-10.00. Kaffe och macka från 08.30.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Gästtalare

Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.

Avgift

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.