fbpx

Så lyckas du med ditt seminarium på nätet

Robin DanehavVi har bjudit in videoproducenten och storytellingexperten Robin Danehav för att ge sina bästa tips och svara på dina frågor om hur du lyckas skapa digitala seminarier och presentationer.

Robin har stor erfarenhet av att skapa rörligt innehåll med både stora och små resurser genom distribution via de mest populära digitala tjänsterna, som Facebook Live, Zoom, Teams med flera.

Bästa tipsen
Vi inleder digifrukosten med ett samtal där Robin delar sina bästa tips och erfarenheter.

Du får bland annat veta:

 • Hur du förbereder talarna för en livesändning
 • Hur du kan locka en publik att titta på innehållet
 • Vilka krav du kan ställa på tekniken – och hur du väljer plattform
 • Hur du hanterar dialogen med deltagarna
 • Hur det innehåll du skapar kan leva vidare även efter själva inspelningen

Frågor och svar
Efter det inledande samtalet fokuserar vi på dina frågor – ställ dem direkt i chatten under sändningen. Under frågestunden skapar vi en gemensam checklista för vad man ska tänka på när man digitaliserar till exempel ett seminarium eller en presentation.

Datum & tid

3 april 09:00 - 10.00

Plats

På din skärm

Medverkande

Robin Danehav, storytelling-strateg, Spocks samt Fredrik Wass, omvärldsbevakare Sveriges Tidskrifter.

Om Robin Danehav
Robin är lite av en pionjär inom livevideo i Sverige och redan för över 10 år sedan sände han seminarium och konferenser live via nätet med mobil teknik. Sedan dess har han fortsatt jobba med små och stora produktioner – ofta med fokus på att sända live från event under till exempel Almedalsveckan eller tävlingar som swimrun-racet Ötillö i Stockholms skärgård. Robin driver byrån Spocks tillsammans med Malin Andersson.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.