fbpx

Så blev 106-åriga Vi digital!

PÅ GRUND AV STORT INTRESSE BYTER VI TILL STÖRRE LOKAL!

Att digitalisera det anrika magasinet Vi var ett av Unn Edbergs uppdrag då hon tog jobbet som publisher på Vi Media 2018. Idag har tidningen kommit långt i digitaliseringsarbetet, men hur har de gjort?

Kom och lyssna på Unn Edberg som berättar om hur redaktionen på Vi har arbetat fram sin nya digitala tjänst, där alla texter är lyssningsbara på sajt och app och där publiken blir medlem i stället för passiv prenumerant.

 • Så har processen gått till.
 • Det här har varit svårare respektive lättare än vi trodde.
 • Så tänker vi framåt.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här
Datum och tid

11 december 09:00 -10.00 (fika från 8.30)

Plats

Scandic Klara, Slöjdgatan 7, i foajén (till höger om Hötorgshallen)

Gästtalare

Unn Edberg, publisher på Vi.

Kostnad

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 350 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tiim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.