fbpx

Så blev 106-åriga Vi digital!

PÅ GRUND AV STORT INTRESSE BYTER VI TILL STÖRRE LOKAL!

Att digitalisera det anrika magasinet Vi var ett av Unn Edbergs uppdrag då hon tog jobbet som publisher på Vi Media 2018. Idag har tidningen kommit långt i digitaliseringsarbetet, men hur har de gjort?

Kom och lyssna på Unn Edberg som berättar om hur redaktionen på Vi har arbetat fram sin nya digitala tjänst, där alla texter är lyssningsbara på sajt och app och där publiken blir medlem i stället för passiv prenumerant.

 • Så har processen gått till.
 • Det här har varit svårare respektive lättare än vi trodde.
 • Så tänker vi framåt.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här
Datum och tid

11 december 09:00 -10.00 (fika från 8.30)

Plats

Scandic Klara, Slöjdgatan 7, i foajén (till höger om Hötorgshallen)

Gästtalare

Unn Edberg, publisher på Vi.

Kostnad

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 350 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tiim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.