Så gjorde The Local sina läsare till medlemmar

En huvudfråga för branschen är hur vi ska öka intäkterna. Under 2019 kommer Sveriges Tidskrifter ha ett särskilt fokus på digitala läsarintäkter. Denna gång handlar det om relationen till målgruppen.

Det senaste året har The Local utvecklat sitt digitala koncept genom en betalmodell och djupare interaktion med målgruppen. Kom och lyssna på Emma Löfgren, redaktör på The Locals svenska sajt, som berättar om varför de valt att satsa på medlemmar – och hur det har gett resultat.

– Vad skiljer medlemskap från prenumeration?
– Hur kan en nyhetssajt skapa en känsla av tillhörighet?
– Så lär vi känna våra läsare
– Vad är värdefullt för målgruppen?

Varmt välkommen!

Anmäl dig här

 

Mer om…

Med sajter i nio olika länder och en läsarskara på drygt fem miljoner i månaden är The Local en viktig nyhetsförmedlare för den engelskspråkiga publiken. I november vann den svenska sajten Tidskriftspriset i kategorin Årets digitala tidskrift. The Local grundades 2004 av Paul Rapacioli och James Savage.

Datum & tid

14 februari 09.00 - 10.00 (fika och mingel fr 8.30)

Gäst

Emma Löfgren, redaktör på The Locals svenska sajt

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm

Kostnad

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du är anmäld men inte dyker upp.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Informa

    Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

  • Mediakraft

    Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

  • Adviser

    Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.