fbpx

Så gjorde The Local sina läsare till medlemmar

En huvudfråga för branschen är hur vi ska öka intäkterna. Under 2019 kommer Sveriges Tidskrifter ha ett särskilt fokus på digitala läsarintäkter. Denna gång handlar det om relationen till målgruppen.

Det senaste året har The Local utvecklat sitt digitala koncept genom en betalmodell och djupare interaktion med målgruppen. Kom och lyssna på Emma Löfgren, redaktör på The Locals svenska sajt, som berättar om varför de valt att satsa på medlemmar – och hur det har gett resultat.

– Vad skiljer medlemskap från prenumeration?
– Hur kan en nyhetssajt skapa en känsla av tillhörighet?
– Så lär vi känna våra läsare
– Vad är värdefullt för målgruppen?

Varmt välkommen!

Anmäl dig här

 

Mer om…

Med sajter i nio olika länder och en läsarskara på drygt fem miljoner i månaden är The Local en viktig nyhetsförmedlare för den engelskspråkiga publiken. I november vann den svenska sajten Tidskriftspriset i kategorin Årets digitala tidskrift. The Local grundades 2004 av Paul Rapacioli och James Savage.

Datum & tid

14 februari 09.00 - 10.00 (fika och mingel fr 8.30)

Gäst

Emma Löfgren, redaktör på The Locals svenska sajt

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm

Kostnad

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du är anmäld men inte dyker upp.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.